Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STRAVIČAN SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA Dječaku lome ruku jer neće da se tuče, ostali NAVIJAJU

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Tek što se javnost smirila zbog vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi u Barajevu gdje su dvije djevojčice tukle drugu, danas se pojavio novi snimak nasilja.

Na snimku iz OŠ “Branko Radičević” u Velikoj Moštanici vidi se kako dječak bije S.K. (12), učenika šestog razreda.

On je završio u Institutu za majku i dijete zbog – polomljene ruke, a prema riječima njegove majke, do brutalnog nasilja je došlo jer dječak nije htio da se bije.

Da situacija bude gora, oko dječaka koji se tuku okupila su se druga djeca koja ne pokušavaju da spriječe nasilje, već navijaju.

Njega je, kako ona tvrdi, tukao učenik U. J. (13), a čitav slučaj telefonom su snimala djeca, koja su navijala.

Očajna majka je, osim direktoru škole, nasilje prijavila i policiji u Železniku. Mali S. K. je u šoku, depresivan je, ruka ga jako boli i moli da ga majka prebaci u drugu školu.

Na snimku do kojeg je došao Kurir vidi se kako dječak udara nemilostrdno drugog i nastavlja da ga bije iako je pao na zemlju.

Podsjećanja radi, po nalogu Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je podnijela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv I.O. (15) i D.I. (14), koje su šamarale A.M. (15) u srednjoj školi u Barajevu, koja je tom prilikom zadobila i povredu.

Video pogledajte OVDJE.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO