Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STRŠLJEN NAPRAVIO POMETNJU Optuženi inspektor ubio opasnog insekta, sudija ga OVAKO POHVALILA

Hronika
Autor:

Foto: Srpskainfo

Stršljen koji je sticajem nesrećnih okolnosti jutros uletio u sudnicu Okružnog suda u Banjaluci, okončao je svoj let na klupi optuženog Ognjena Stijaka.

Naime, suđenje banjalučkim inspektorima, optuženim za trgovinu drogom Srđanu Raduloviću i Ognjenu Stijaku, danas je nakratko prekinuo izrazito opasan insekt.

Puna dva časa stršljen je bezuspješno pokušavao pronaći izlaz iz sudnice, da bi se na kraju iznemogao spustio na leđa jednog od novinara koji su pratili sudski postupak. Međutim, to mu na kraju nije pomoglo.

Nakon novinara, stršljen je odletio prema mjestu na kojem je sjedio optuženi Stijak. Optuženom nije trebalo dugo da ubije stršljena.

– Evo materijalnog dokaza sudija – uzviknuo je Stijak, na šta je od člana sudskog vijeća uz osmijeh dobio pohvalu uz komentar “ovo će vam biti uzeto kao olakšavajuća okolnost”.

U rekordnom vremenu stršljen je pao u zaborav, a u sudnici je nastavljeno ponovljeno suđenje banjalučkim inspektorima koje terete za organizovani kriminal i trgovinu narkoticima.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO