Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STRUK NIKAD TANJI Kaća drastično smršala u izolaciji (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Snežana Krstić/RAS Srbija

Pjevačica Katraina Živković drastično je smršala, a kako nam je rekla svoju liniju dovela do savršenstva svakodnevnim treninzima dok je boravila u kućnoj izolaciji za vrijeme korona virusa.

Živkovićevoj je ranije dijagnostikovana insulinska rezistencija, a zbog trenutne situacije nije stigla da ode na kontrolu, ali smatra da je zahvaljujući ishrani i treninzima uspjela da je se riješi.

– Insulinsku rezistenciju sam imala prije godinu i po dana, baš dugo nisam otišla kod ljekara, a zbog ove situacije nisu ni radili, moja doktorka koja mi je dala terapiju. Iskreno, mislim da više nemam insulinsku rezistenciju – počela je priču Katarina za Telegraf.

– Smršala sam jer treniram svaki dan, a hranim se bukvalno isto. Kako smo bili zatvoreni u kući, bolje da treniram, da radim nešto, nego da se nerviram. Tako sam i smršala. Sad mi je to nekako ušlo u naviku i mislim da neću prestajati sa treninzima – dodala je pjevačica.

Katarina je ispričala da nije ljubitelj slatkiša i da je smršala, bar 7, 8 koliograma.

View this post on Instagram

I AM A BRUTALLY SOFT WOMAN! 🥰🦋🌺 #sixpack 👊👊👊

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

– Nikada nisam pretjerano jela slatkiše i ugljene hidrate. Što je super, ne volim nešto slatkiše, više volim neke slane stvari, tako da ih ni ne jedem. Nekad volim da pojedem parče hljeba i neke grickalice, ali ništa pretjerano. Čokoladice ne, nemam potrebe za slatkišima. Kad se iznerviram moj organizam ne raži šećer, tako da se razlikuje od ostalih – rekla je pevačica.

– Ne mjerim se nikada, ali vidim da sam smršala po stvarima i najbolji pokazatelj su mi ogledalo i farmerke. Sad imamo možda oko 60 kilograma, a mislim da sam imala 7, 8 kilograma više – rekla nam je pjevačica i dodala da je u prethodnom periodu kupovala garderobu onlajn.

– Nisam išla u kupovinu, danas sam saznala da su šoping centri otvoreni. Sve što sam kupovala u ovom periodu, uzimala sam karticom, sve onlajn i za to sam se plašila, otkud znam – ispričala je.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO