Društvo

Studenti u kvizu zaradili skoro 5.000 evra, a na društvenim mrežama pojedinci tvrde da ih je TRAGAČ NAMJERNO PUSTIO

Kviz "Potera" ove godine je u dva navrata pošteno "oznojio" kako takmičare, tako i sve oni kraj malog ekrana koji zdušno bodre takmičare u nadmetanju protiv tragača iz epizode u epizodu.

Studenti u kvizu zaradili skoro 5.000 evra, a na društvenim mrežama pojedinci tvrde da ih je TRAGAČ NAMJERNO PUSTIO
FOTO: RTS, KVIZ POTERA/YOUTUBE

Sinoćni ulog od nešto više od pola miliona dinara, otišao je u ruke dva studenta i to u više nego napetom fotofinišu.

U finalnoj rundi David Pantović (21) i Dušan Nikolić (27), pobijedili su tragača Milorada Milinkovića i to bukvalno u posljednjoj sekundi, kada je Milinković rekao dalje na pitanje “koju grčku boginju simbolizuje sova”, prenosi Blic.

Ovaj potez tragača, na društvenim mrežama okarakterisan je kao “puštanje” tragača da studenti pobjede, jer im je prosto bilo nevjerovatno da nije znao odgovor na pitanje.

“Pustio ih je. Znao je tragač odgovor vidjelo se, ali nije htio da ih obori i svaka mu čast za to”, “Nisam ubijeđen da tragač nije znao za sovu u Atini”, bili su samo neki od komentara.

Sa druge strane, takav čin je malo vjerovatna, jer, po pravilima kviza, tragač nikako ne smije da pusti takmičare da pobijede, te je najvjerovatnije da samo malo “zablokirao”, zbog čega je na društvenim mrežama, ponio epitet cara. A, vjerujemo da su i David i Dušan, više nego srećni i zadovoljni jučerašnjim učinkom, te i reakcijom MIlinkovića.

Iako tragač ne bi smio da pusti takmičare, vjerujemo da je zaista “zablokirao” na posljednjem pitanju. Šta god da je u pitanju ispao je pravi car kada su ova dva studenta u pitanju.