Zabava

SUPRUG JE NE PRATI NA INSTAGRAMU Karleuša: Duško me upoznao kao domaćicu

Jelena Karleuša - razvod, jedan je od traženijih pojmova na Guglu.

SUPRUG JE NE PRATI NA INSTAGRAMU Karleuša: Duško me upoznao kao domaćicu
FOTO: KARLEUSASTAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pjevačica i fudbaler Duško Tošić prošle godine imali su brojne probleme, međutim, to se nije bitno odrazilo na njihov brak.

Ipak, javnost se zainteresovala za njihov razvod kada su Duško Tošić i Jelena Karleuša prestali da se prate na društvenim mrežama i da objavljuju zajedničke fotografije, piše Halo Magazin.

Jelena Karleuša razvod nikada nije javno spomenula. Duško i ona žive u zajedničkoj vili na Dedinju, ali su često odvojeni zbog njegovog posla. Duško veći dio godine provodi u Kini, dok Jelena vrijeme posvećuje njihovim kćerkama.

Ipak, Jelena često zagolica maštu publike nekom izjavom ili provokativnom fotografijom. U posljednje vrijeme sve su češća njena provokativna izdanja, a Jelena je otkrila da je upravo to razlog zbog čega je Duško više ne prati na „Instagramu“.

Pročitajte još

‒ On je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na Instagram. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna nevjerovatna promjena ‒ istakla je Jelena kroz smijeh, te dodala da je povod njenih zavodljivih fotografija krivac njena vrela krv.

View this post on Instagram

Hot pink 🔥

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

‒ Uvijek imam tu povišenu temperaturu, nadam se, ne od korone, ali vrela sam žena. Meni nikada nije hladno, rijetko nosim čarape, rijetko i nešto toplije obučem. Kad malo bolje razmislim ja sam uvijek gola, a uvijek sam najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se dešava na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena ‒ otkrila je za „Telegraf“.