Zabava

Šuška se da je Anđela DOBILA OTKAZ zbog Dušice: Bura na mrežama, fanovi tvrde da se Crnogorka vraća u rijaliti

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić je nakon šest mjeseci rada na jednoj televiziji dobila otkaz, a na koju je od nedavno prešla da radi Dušica Jakovljević, nakon otkaza na Pinku.

Dušica Jakovljević, Anđela Đuričić
FOTO: OLIVER BUNIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER/COMBO

Anđela više neće biti voditeljka, prekinuta je saradnja sa njenim poslodavcima, dobila je otkaz – otkrio je izvor koji je dobro obavješten.

Na društvenim mrežama povela se polemika o Anđelinom otkazu, a mnogi smatraju da je za njega zaslužna voditeljka Dušica Jakovljević., kao i da se vjerovatno vraća u rijaliti “Zadruga – Elita”.

“Da li je Dušica Jakovljević uticala na otkaz Anđele Đuričić?”, zapitali su se fanovi rijalitija na društvenim mrežama. “Indirektno dan, mala se očito povukla, to joj je super potez”, “Sad će Anđela na RED TV”, “Istekao njoj ugovor, kako sam danas čitala. A piše se da ulazi u Elitu… Možda kad uđe Zvezdan, da i ona uđe…”, “Moje mišljenje je da je Anđeli istekao ugovor, a da ga zbog Dušice nije produžila…”, “Sigurno ulazi u Elitu” – samo su neki od komentara.

Pročitajte još

Podsjetimo, do sukoba između Anđele Đuričić i Dušice je došlo jer je Crnogorka pobjesnela zbog Dušičine reakcije u emisiji “Narod pita”, kada se voditeljka iznenadila zbog njene slike u kupaćem kostimu i poruke koja je pisala uz nju, piše Blic.

Dušica Jakovljević
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

– Tek napolju se vidjelo koliko ona nije imala profesionalan odnos prema meni kao prema zadrugaru, nego je lečila lične frustracije na meni. Ne znam koji je razlog tome. Neprofesionalno je da na televiziji sa nacionalnom frekvencijom jedna voditeljka uzme fotografiju sa mog Instagram naloga, ali je ista objavljena i na nekom drugom nalogu i sa tog profila je napisana poruka: Pozdrav za porodicu Slavnić i Ćurčić. To je vjerovatno bila sprdnja sa tog profila. Ona je to predstavila kao da sam ja to lično objavila sa svog Instagrama uz tu poruku. To me je jako iznenadilo zbog toga što je ona neko ko se predstavlja da 20 godina radi taj posao – rekla je tada Anđela, te optužila Jakovljevićevu da se služi lažima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu