Zabava

ŠUŠKA SE DA JE DŽOKER POSTAO TATA Kada čujete kakvo ime je dobila beba, RAZGALIĆETE SE

Hoakin Finiks i njegova vjerenica postali su roditelji. Par je dobio sina koji je ponio važno ime, piše Dejli mejl.

ŠUŠKA SE DA JE DŽOKER POSTAO TATA Kada čujete kakvo ime je dobila beba, RAZGALIĆETE SE
FOTO: DAVID SWANSON/EPA

Britanski list navodi da je vijest o prinovi otkrio režiser Viktor Kosakovski na Filmskom festivalu u Cirihu, nakon projekcije filma “Gunda” čiji je izvršni producent Hoakin Finiks.

On je to podvukao i tokom “Q&A” vikenda, kada je na pitanje kako je glumac uključen u film, rekao: “On je upravo dobio sina, uzgred rečeno. Prelijepog sina Rivera”.

Sin Runi Mare (35) i Hoakina Finiksa (45) dobio je ime po glumčevom bratu Riveru Finiksu koji je veoma mlad postigao zapažene filmske uloge, u filmovima “Stand by me”, “Running on empty” i “My own private Idaho”, a onda je 1993. preminuo u 23. godini od predoziranja narkoticima.

Ni zvijezda filma “Džoker” ni njegova vjerenica koji su u vezi od 2016. nisu potvrdili da su postali roditelji, ali isto tako nisu komentarisali ni vijest o njenoj trudnoći. Međutim, ona je prije samo nekoliko dana uslikana bez trudničkog stomačića.

Dejli mejl podsjeća da je TMZ u maju pisao da je Runi Mara u šestom mjesecu trudnoće pa ističe da se beba rodila prije mjesec dana, piše Žena Blic.