Društvo

SVA MJESTA POPUNJENA Prvi putnici odletjeli iz Banjaluke za Hurgadu, a evo kako da i vi ostvarite popust (FOTO)

Agencija "Kontiki travel" Banjaluka predstojećeg vikenda u tržnom centru "Delta" organizuje "Dane Kontikija", tokom kojih svim zainteresovanim poklanja pet odsto popusta na sve aranžmane za Tursku i Egipat!

SVA MJESTA POPUNJENA Prvi putnici odletjeli iz Banjaluke za Hurgadu, a evo kako da i vi ostvarite popust (FOTO)
FOTO: KONTIKI_BANJALUKA/INSTAGRAM

Rezervacija se može ostvariti uplatom od 100 KM.

FOTO: KONTIKI TRAVEL
FOTO: KONTIKI TRAVEL

– Na taj način dajemo dodatnu pogodnost svima koji planiraju godišnji odmor provesti na nezaboravnom ljetovanju. Od 20. do 22. maja posjetite TC “Delta” u Banjaluci i sa našim agentima pronađite savršen aranžman za Egipat ili Tursku uz direktne letove iz Banjaluke – istakli su u “Kontikiju”.

Napomenuli su i da je za grupu iz Banjaluke, uz prethodno odobrenje egipatskih vlasti, olakšano viziranje, povoljnije je i obavljaće se na aerodromu u Hurgadi, bez potrebe za odlaskom ili slanjem dokumentacije u ambasadu u Sarajevu.

Danas je sa banjalučkog aerodroma organizovan prvi let za Hurgadu, a u avionu koji je poletio iz Banjaluke ka obali Crvenog mora, bilo je popunjeno svih 180 mjesta!

Iz agencije “Kontiki travel” Banjaluka su naveli da pun prvi let, kao i naredna dva, govore koliko je Egipat popularna destinacija, a u prilog tome govori i činjenica da je preko 4.000 putnika već rezervisalo ljetovanje u top destinacijama – Egiptu i Turskoj.

– Nešto više od tri sata ugodne vožnje dijele putnike iz Banjaluke od “Zemlje faraona”, prelijepih pješčanih plaza i bogate kulture po kojima je poznat Egipat. Naši putnici će narednih dana uživati u svim ljepotama Hurgade i all inclusive uslugama u jednom od izabranih hotela iz bogate ponude – naveli su iz “Kontiki travela”.

A.E.

Prihvati notifikacije