Zabava

SVADBA GODINE U SRBIJI Na vjenčanju Džajićeve ćerke i brata Ane Ivanović uvedeno PRAVILO za goste

Kćerka Dragana Džajića i brat Ane Ivanović u subotu će izgovoriti sudbonosno „da”, a 250 zvanica dobilo je obavještenje da se na proslavi u luksuznom hotelu ne koriste mobilni telefoni za fotografisanje i snimanje.

SVADBA GODINE U SRBIJI Na vjenčanju Džajićeve ćerke i brata Ane Ivanović uvedeno PRAVILO za goste
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Dragana Džajić i Miloš Ivanović će se nakon višemjesečnih priprema u subotu vjenčati u jednom elitnom beogradskom hotelu, dok je crkveno vjenčanje odloženo za neki od narednih dana. Naime, svadba godine, kako je mnogi unaprijed nazivaju, okupiće porodice Džajić i Ivanović, dok je tačan broj gostiju koji će biti na spisku 250.

Kako saznajemo Blic, zbog brojnih zvanica iz javnog svijeta i prijatelja porodica, ali i uticajnih ličnosti, na svadbi će biti pojačane mjere obezbjeđenja, uz pripadnike službi obezbjeđenja.

Dragana i Miloš su željeli da sve protekne u najboljem redu, te da se zvanice sa kojima žele da proslave najradosniji dan osjećaju sasvim opušteno i da se dobro zabave. Upravo iz tog razloga, u subotu će biti pojačan broj pripadnika obezbjeđenja, kako zbog toga što dolaze poznati iz inostranstva, kao što je na primjer Bastijan Švajnštajger, tako i zbog toga da bi svi bili sasvim opušteni – kaže izvor, i dodaje:

– Naravno, na ovakvim svečanim prilikama obezbjeđenje su zapravo ljudi iz prikrajka, nisu lako uočljivi, ali su profesionalci i odlično rade svoj posao. Uz njih se gotovo sve poznate ličnosti osjećaju sigurno, pa će tako biti i ovaj put – navodi dalje izvor.

Ono što je svim zvanicama pomenuto jeste da je upotreba mobilnih telefona strogo zabranjena.

– Porodice Džajić i Ivanović su proslavu vjenčanja organizovale tako da se svi dobro provedu i zabave, a da opet sve bude skladno i s ukusom. Upravo zbog svega ovoga, zamolili su zvanice da ne koriste mobilne telefone kako bi snimali, a potom sadržaj plasirali na društvenim mrežama. Naravno, to ne znači da neka fotografija neće završiti na Instagramu, ali se mlada i mladoženja nadaju da će svi ispoštovati njihovu želju i mobilne telefone ostaviti u torbama – završava izvor.

Podsjetimo, iako je crkveno venčanje bilo zakazano u subotu, baš kao i građansko, Dragana i Miloš su odlučili da se naknadno zavjetuju pred Bogom u prisustvu roditelja i kumova.

Šlep na vjenčanici dugačak četiri metra

Dragana Džajić promijeniće dvije vjenčanice na svadbi. Dok će prva biti sa potpisom slavne kreatorke Vere Vang, drugu će dizajnirati mlada. Džajićeva je odlučila da haljina bude u stilu da u njoj podsjeća na princezu, sa šlepom dugačkim četiri metra.