Banjaluka

Svađa u Skupštini grada stigla do tužilaštva "Danas sam podnijela krivičnu prijavu protiv odbornika Saše Lazića zbog klevete"

Smiljana Moravac Babić, odbornica PDP u Skupštini grada Banjaluka, podnijela je krivičnu prijavu protiv Saše Lazića Mede, odbornika Narodnog pokreta "Banjaluka zove".

Svađa u Skupštini grada stigla do tužilaštva "Danas sam podnijela krivičnu prijavu protiv odbornika Saše Lazića zbog klevete"
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Danas sam Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci podnijela Krivičnu prijavu protiv odbornika u Skupštini grada Banjaluka Saše Lazića zbog krivičnog djela kleveta, koje je počinio dana 15.5.2024. godine navela je u objavi odbornica PDP.

Na jučerašnjem zasjedanju Skupštine grada Banjaluka došlo je do verbalnog sukoba između Moravac – Babićeve i Lazića. Dragoslav Topić, odbornik SNSD, rekao je da portiri u Gradskoj upravi nose duge cijevi, te mu je na to odgovorila Moravac-Babića koja je navela da je opasno da se građani Banjaluke dovode u zabludu. Nakon toga je pomenula Lazića.

Dan je započeo nezvanični odbornik Narodnog Fronta Saša Lazić koji je jutros napravio haos sa roditeljima koji su došli na proteste te je svakom od njih znao ime – rekla je Moravac-Babić.

Pročitajte još

Lazić je na to reagovao i prekinuo je u razgovoru dobacujući “Nemojte da lažete”, na šta je ona poručila da će se sve vidjeti na snimcima.

Lazić je nakon toga odbornici PDP uputio niz psovki i uvreda, te je sjednica prekinuta, a Lazić je udaljen sa sjednice, pišu Nezavisne novine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu