Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SVAKA ČAST GOSPOĐO RUNI” Prelijepa žena fudbalera napravila šou na Tviteru

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

O ratu između Kolin Runi i Rebeke Vardi biće napisane knjige. Predstave će biti igrane. Lica će im biti urezana u planine.

Ako još ne znate o čemu se tačno radi, evo kraće verzije: u srijedu u 10.29 sati, Runi je na društvenim mrežama postavila dugačku i potresnu priču o spletkama putem skrinšota. Neko je, kaže ona, prenio informacije sadržane u njenim privatnim Instagram pričama engleskom tabloidu “San”. Zato je odlučila da postavi zamku.

Ona je, naime, blokirala pristup svojim Instagram pričama svima osim jednom profilu i potom objavila niz lažnih priča kako bi provjerila da li će one naći put do novina.

O kakvim je lažima riječ? Bila je tu priča o njenom prijavljivanju na televizijsko plesno takmičenje, pa jedna o njenom odlasku u Meksiko kako bi za svoje sljedeće dijete uradila tretman selekcije pola. Sve laži izmišljene su kako bi osoba na koju je sumnjala upala u zamku. Epilog – priče su se pojavile u novinama.

Tako je Runi otkrila i ko je glavni krivac, a to je niko drugi već Rebeka Vardi, njena bliska drugarica i partnerka Džejmija Vardija.

 

Nekoliko minuta nakon što je Runi u postu na Tviteru javno razotkrila misteriju, svi su momentalno počeli da prave mimove “Pogodi ko je?” i da pitaju koju će sljedeću misteriju razotkriti.

Svi su na strani Runijeve koja je postala “detektiv – heroj”. Ipak, postavlja se pitanje šta na sve to kaže “optužena” Vardi.

Ona je sve porekla ističući da ne želi da ispadne duhovita, ali da joj novac zaista nije potreban i nazvala je Runijevu zlikovcem što je tako nešto uradila sada kada je ona, Vardi, u poodmakloj trudnoći.

Da li je Runi najveći svjetski detektiv ili su drugarice u dogovoru sve izmislile zbog medijske pažnje? Bilo kako bilo, ovaj “događaj” je zabavio mnoge, a to je baš ona vrsta distrakcije koja je svima ponekad potrebna.

(Gardijan)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO