Društvo

SVAKA ČAST! U devetoj deceniji Zvorničanin može da uradi 18 SKLEKOVA ZA 30 SEKUNDI (VIDEO)

Šefo Mujanović (88) iz mjesta Samari kod Zvornika postao je viralni hit zahvaljujući video klipu njegovog komšije u kojem Šefo radi 18 sklekova za 30 sekundi.

SVAKA ČAST! U devetoj deceniji Zvorničanin može da uradi 18 SKLEKOVA ZA 30 SEKUNDI (VIDEO)
FOTO: ZVORNIČKI.BA/FACEBOOK

Za pola minute 18 sklekova je dobar prosjek za svakog mladog čovjeka, a šta reći onda za Šefu koji je već u devetoj deceniji, prenosi Zvornički.

Podrinjac od 88 ljeta radi dvocifren broj sklekova, mjesto dešavanja zvorničko naselje Samari, izvođač radova Šefo Mujanović, snimatelj Beriz Ajanović

Za pola minute 18 sklekova je dobar prosjek za svakog mladog čovjeka, a šta reći onda za našeg 88-godišnjeg Šefu iz Samara kod Zvornika. Gledajte i shvatite da Šefo i ne zna šta su proteini, sumplementi, herbahajf i tome slični proizvodi. Cijeli život rad i hrana koja se vlastitim rukama i trudom proizvede daju ovakvu formu u devetoj deceniji života

Posted by Zvornički.ba on Saturday, September 12, 2020

Ovaj vitalni stanovnik Zvornika, radeći sklekove bez muke i sa osmijehom na licu, pokazao je da mu godine ne mogu ništa. Na ovom podvigu mogu da mu pozavide i brojni mladi ljudi koji nisu u stanju da urade ni par sklekova.