Svijet

Svakodnevno nailazi na osude sredine: Majka ljubav prema lovu prenosi i na četvorogodišnju kćerku (FOTO)

Džesika sa Novog Zelanda velika je zaljubljenica u lov na divlje životinje. Ovog hobija se nije odrekla ni kada je postala majka, štaviše, sada u lov vodi i svoju četvorogodišnju kćerku Lilu.

Svakodnevno nailazi na osude sredine: Majka ljubav prema lovu prenosi i na četvorogodišnju kćerku (FOTO)
FOTO: HUNTING_WITH_JESS/INSTAGRAM SCREENSHOT

Na društvenim mrežama pohvalila se izletom u divljini sa kćerkom, gdje su proslavile njen rođendan. Spavale su u šatoru, same pripremale hranu, a nisu zaboravile ni da ponesu pušku.

Džesika je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj djevojčica za rep drži dva ustreljena zeca, a ispred nje leže tri oposuma.

– Još sam u potrazi za svrakom za ovog malog lovca – napisala je ova mama i izazvala burne reakcije kod ljudi. Neki su joj poručili da nije dobar uzor mladim generacijama, a drugi su je nazvali pogrdnim imenima.

– Tvoja kćerka će izrasti u ubicu i nasilnika – napisao je jedan čovjek, dok je drugi dodao da bi trebalo da je bude sramota da objavljuje takve fotografije.

Džesika, ipak, ostaje odlučna u svojoj namjeri da Lilu i dalje ide s njom u lov, a kako navodi, to je mentalno opušta i umanjuje stres, prenosi Telegraf.

– Ulovljeno meso stavljam u frižider ili podjelim ljudima. Lov nije samo ubijanje životinja. To je način na koji prehranjujem porodicu, vježbam i opuštam se – pojašnjava svoj stav ova mama.

U lov se zaljubila zahvaljujući svom dedi kada je imala samo četiri godine.

– Svi vodimo određeni način života, a ovo je moj i to još od kad sam bila dijete. Neki su vegani, neki vegetarijanci, neki kupuju meso, a ja volim da ga sama ulovim – zaključila je Džesika.

Prihvati notifikacije