Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SVAŠTA BIH IMALA DA KAŽEM” Rada Manojlović otvoreno o spletkarenju na estradi

Zabava
Autor:

Foto: Snežana Krstić/RAS Srbija

Pjevačica Rada Manojlović govorila je sasvim iskreno o koleginicama koje joj prave spletke, ali je i ogovaraju i podmeću joj nogu.

– Ne znam zbog čega dođe do toga. Moj problem je što sam navikla ljude da o svima pričam najljepše i problem je kada se to i na sekund promijeni. Uvijek sam bila takva, da ako nekoga ne mogu da pohvalim, sigurno ga neću ni vrijeđati. Na kraju krajeva, po mom licu može da se prepozna koga ne mirišem i opet ni te kolege koje ne mirišem nikada nisam uvrijedila prva – kaže Rada za Alo VIP, prenosi Blic.

Na pitanje šta prvo pomisli kada čuje da je koleginica ogovara, bez ustezanja kaže:

– Uvijek sam gledala da budem taktična i da ne reagujem impulsivno. Mnogo puta bih rekla svašta nekome, ali shvatim da sam ja tip koji voli da pobjeđuje dostojanstveno. Dešava se da se neko potrudi da saznam da je o meni pričao loše, ali baš ta osoba me prva izljubi i izgrli kada me negdje vidi. Najbolja taktika za takve osobe je da ih potpuno ignorišete. Mene blokira licemjerno ponašanje i zato se kontrolišem da koleginice ne vaspitavam jer to ipak nije moj posao.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO