Svijet

"SVAŠTA SAM GLEDALA, ALI OVO JOŠ NE" Bahati vozači nas često iznenađuju (VIDEO)

Koliko god ponekada mislimo da nas vid vara, te trljamo oči u nevjerici, na kraju ipak shvatimo da zaista prisustvujemo bizarnoj, te i u neku ruku, smiješnoj situaciji. Upravo jedna takva scena ostavila je u šoku sve učesnike u saobraćaju, kada su ugledali kamion koji je na vrhu prikolice, odnosno, sa obje strane iste, prevozio tendu sa konstrukcijom.

"SVAŠTA SAM GLEDALA, ALI OVO JOŠ NE" Bahati vozači nas često iznenađuju (VIDEO)
FOTO: PODGORIČKI VREMEPLOV/SCREENSHOT

Na Fejsbuk stranici “Podgorički vremeplov” osvanuo je video koji je nastao u Plavu u Crnoj Gori, a u kojem se vidi kako kamion prevoz tendu sa sve konstrukcijom i to tako da ona na njemu djeluje kao zaštita od kiše.

Posted by Podgoricki vremeplov on Sunday, December 8, 2019

Iako je čitava situacija djelovala smiješno i bizarno, ovakva nemarnost vozača kamiona ugrozila je bezbjednost učesnika u saobraćaju, pošto je već u samom početku transporta, vozač uspio da ošteti automobil koji je bio parkiran sa strane puta. Naime, on je očešao dijelom konstrukcije automobil, nakon čega se oglasio alarm na vozilu.

Možda i najbolji opis ove bizarne situacije dala je jedna korisnica Fejsbuka, koja je u komentarima ispod video snimka napisala ” Svašta sam gledala al ovo još ne viđoh”.

(Blic)