Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SVAŠTA SAM GLEDALA, ALI OVO JOŠ NE” Bahati vozači nas često iznenađuju (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: Podgorički vremeplov/screenshot

Koliko god ponekada mislimo da nas vid vara, te trljamo oči u nevjerici, na kraju ipak shvatimo da zaista prisustvujemo bizarnoj, te i u neku ruku, smiješnoj situaciji. Upravo jedna takva scena ostavila je u šoku sve učesnike u saobraćaju, kada su ugledali kamion koji je na vrhu prikolice, odnosno, sa obje strane iste, prevozio tendu sa konstrukcijom.

Na Fejsbuk stranici “Podgorički vremeplov” osvanuo je video koji je nastao u Plavu u Crnoj Gori, a u kojem se vidi kako kamion prevoz tendu sa sve konstrukcijom i to tako da ona na njemu djeluje kao zaštita od kiše.

Gepostet von Podgoricki vremeplov am Sonntag, 8. Dezember 2019

Iako je čitava situacija djelovala smiješno i bizarno, ovakva nemarnost vozača kamiona ugrozila je bezbjednost učesnika u saobraćaju, pošto je već u samom početku transporta, vozač uspio da ošteti automobil koji je bio parkiran sa strane puta. Naime, on je očešao dijelom konstrukcije automobil, nakon čega se oglasio alarm na vozilu.

Možda i najbolji opis ove bizarne situacije dala je jedna korisnica Fejsbuka, koja je u komentarima ispod video snimka napisala ” Svašta sam gledala al ovo još ne viđoh”.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO