Hronika

"SVE JE MISTERIJA" Djevojka nestalog trenera Jove (34) kaže da porodica još nema nikakve informacije

Jovo Kecman (51) nestao je u Malom Mokrom Lugu 24. septembra, a njegova djevojka Ana kaže da je njegov nestanak potpuno misteriozan za cijelu porodicu.

"SVE JE MISTERIJA" Djevojka nestalog trenera Jove (34) kaže da porodica još nema nikakve informacije
FOTO: JOVO KECMAN/ FACEBOOK/SCREENSHOT

Od trenutka kada mu se gubi svaki trag mi nemamo nikave informacije. On je tog dana otišao navodno da se vidi sa nekim drugom, međutim ja njega ne poznajem i ne znam ko bi to mogao da bude – rekla je devojka Ana.

Njegov otac, Mile Kecman, naveo je da je Jovo imao u džepu čak 16.000 evra, a devojka Ana navodi da je ona mislila da mu je taj novac od kapare koju je dobio za prodaju kuće, jer je govorio kako hoće da je proda.

Inače, Jovo je živio na Lekinom brdu u blizini teretane čiji je vlasnik i gdje radi kao personalni trener. Nikada ranije se nije dešavalo da ovako nestane, a sada čak nije ponio ni telefon sa sobom.

– Posljednjih nekoliko mjeseci naše veze stalno smo bili zajedno, iako nismo zvanično živjeli zajedno. On je jedna fenomenalna osoba koja svima hoće da pomogne, izuzetno je dobar i kulturan i nikada nije imao incidente. Ali posljednje dvije nedelje govorio je da ima problem koji mora da riješi – navela je njegova devojka.

FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Kako Ana kaže, ne vjeruje da bi njegov problem mogao da bude u vezi sa nekim neriješenim dugovima, jer je kako ona priča, “uvijek imao novca za normalan život i nikada ga nije pozajmljivao”.

Porodica je, zajedno sa djevojkom Anom, nedjelju dana nakon njegovog nestanka to i prijavila policiji, piše Blic.

– Mi nismo odmah prijavili nestanak, jer smo mislili da je on otišao da se odmori negdje od svega. Međutim kasnije kada smo vidjeli da ga nema morali smo da prijavimo – navela je Ana.

Njegova djevojka, stupila je u kontakt sa svim njegovim prijateljima, koji prema njenoj priči, znaju da je Jovo imao neki problem u poslednje vrijeme, ali niko nije tačno znao o čemu je riječ.

Pročitajte još

– On je čovek sportista, koji se zdravo hranio, nikada nije pio, prezire drogu i kockanje, a takođe nikoga se nije ni plašio. Nisam čula da mu je bilo ko ikada prijetio, zato je njegov nestanak i misteriozan. On možda izgleda opasno i možda ga se ljudi plaše zbog izgleda, ali stvarno nije bio – kaže Ana.

Jedina dilema u porodici Kecman, ali i činjenica koja uliva sumnju jeste to da se posljednje dvije nedjelje žalio da ima neki problem. Njegov otac, smatra da iza njegovog nestanka stoje kriminalci. U prvi mah pomislio je da ima ljubavnih problema, međutim sada je ubijeđen u nešto sasvim drugačije.

– Moj sin je 24. septembra oko 19 sati izašao iz kuće i rekao mi da sa drugom ide do Malog Mokrog Luga. Poneo je u džepu najmanje 16.000 evra. Ja sam ranije podigao kredit i pozajmio nešto para, kako bih mu dao. Nije mi rekao za šta mu je potrebno toliko para, a ja ga i nisam pitao, jer sam imao povjerenje u njega. – rekao je za Kurir Mile Kecman, Jovov otac.

Poznati trenirali kod njega

Na društvenim mrežama Jovo Kecman je redovno objavljivao snimke i fotografije svojih treninga, a među klipovima su i treninzi manekenke Dejane Živković, koja je svojevremeno bila u vanbračnoj zajednici sa Jovanom Vukotićem, navodnim vođom “škaljarskog klana”.

Podsjetimo, u trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu i braon-sive pantalone, navodi se na sajtu “Nestali Srbija”. Prema podacima objavljenim na ovom sajtu, Jovo je visok 182 centimetara, težak oko 80 kilograma i ima braon oči.

Prihvati notifikacije