Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SVE JE PROCURILO” Anastasija objavila novu pjesmu zbog koje je PROŠLA KROZ DRAMU (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Z. Lončarević/RAS Srbija

Pjesma “Heroina” je ugledala svjetlost dana. Mlada muzička zvijezda Anastasija Ražnatović obradovala je publiku novom pjesmom koju je snimila prošle godine.

I dok su se posljednjih dana mogle čuti glasine kako je procurio dio pjesme, Anastasija nije željela da publika čuje nedovršenu verziju, te je uspjela da u rekordnom roku kroz zanimljiv video predstavi ono na čemu je vrijedno radila.

– Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pjesme “Heroina” koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu je procurila u etar prije nego što sam željela da je predstavim publici. Nisam htjela da dozovolim da pjesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donijela odluku da objavim pesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidjela mi se čim mi je ponuđena, a vjerujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mjesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike – izjavila je Ražnatovićeva.

View this post on Instagram

you stay on my mind every night.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Ovom numerom Anastasija je najavila svoj album prvenac koji bi do ljeta u potpunosti trebalo da ugleda svjetlost dana, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO