Zabava

"SVE JE PROCURILO" Anastasija objavila novu pjesmu zbog koje je PROŠLA KROZ DRAMU (VIDEO)

Pjesma “Heroina” je ugledala svjetlost dana. Mlada muzička zvijezda Anastasija Ražnatović obradovala je publiku novom pjesmom koju je snimila prošle godine.

"SVE JE PROCURILO" Anastasija objavila novu pjesmu zbog koje je PROŠLA KROZ DRAMU (VIDEO)
FOTO: Z. LONČAREVIĆ/RAS SRBIJA

I dok su se posljednjih dana mogle čuti glasine kako je procurio dio pjesme, Anastasija nije željela da publika čuje nedovršenu verziju, te je uspjela da u rekordnom roku kroz zanimljiv video predstavi ono na čemu je vrijedno radila.

Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pjesme “Heroina” koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu je procurila u etar prije nego što sam željela da je predstavim publici. Nisam htjela da dozovolim da pjesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donijela odluku da objavim pesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidjela mi se čim mi je ponuđena, a vjerujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mjesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike – izjavila je Ražnatovićeva.

View this post on Instagram

you stay on my mind every night.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Ovom numerom Anastasija je najavila svoj album prvenac koji bi do ljeta u potpunosti trebalo da ugleda svjetlost dana, piše Blic.