Svijet

"SVE JE STALO" Supruga Harisa Džinovića ispričala šta se dešava sa MODOM u vrijeme pandemije

Melina Džinović je u posljednjem intervjuu skrenula pažnju i na to kako se cjelokupna situacija s korona virusom u svijetu odrazila i na modni biznis.

"SVE JE STALO" Supruga Harisa Džinovića ispričala šta se dešava sa MODOM u vrijeme pandemije
FOTO: RAS SRBIJA

Moje haljine se prodaju svuda u svijetu, u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni čuveni brendovi ne prodaju se kao prije, sve je stalo. Ne kukam, znam da će moda da se vrati u život, ali ko zna kad ispričala je dizajnerka i supruga Harisa Džinovća za “Star”.

 Trebala je, kaže, da se održi sedmica mode online.

– Ali to nije uspjelo, ipak to nije to. Šta da kažem osim da je trenirka posljednjih mjeseci glavni odjevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi i nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne – dodala je.

Kaže da nije depresivna osoba, samo realna i misli da do ljeta neće proći kriza.

– Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas svi prozivaju za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kad mi budemo željeli, prenosi Avaz.