Zabava

Sve prepisala kćerki jedinici: Jana pazarila nekretninu od POLA MILIONA EVRA u jednoj od najekskluzivnija zgrada

Pevačica Jana Todorović pored velike kuće u Jajincima, gde živi, navodno je pazarila još jednu nekretninu u Beogradu.

Jana Todorović grudi prekrila mrežom
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

U pitanju je stan koji košta vrtoglavih pola miliona evra, koji se nalazi u Beogradu na vodi.

Zapravo zgrada u kojoj je Jana kupila stan je još u fazi izgradnje, praktično ona će biti završena za nekoliko mjeseci, a stanovi koji se nalaze u tom objektu su više nego ekskluzivni.

U pitanju je možda i najekskluzivnija zgrada u cijelom naselju. To su stanovi koji su dupleks, a neki su čak i tripleks, zapravo sve je u kaskadama. Tako nešto ste samo viđa na ekskluzivnim svjetskim destinacijama. Zbog toga je Jana i odlučila da kupi ovdje stan obzirom na to da je oko 200 kvadrata ne treba da čudi da je cijena preko pola miliona evra – priča izvor Skandala.

Pročitajte još

Inače kako ovaj medij saznaje Jana Todorović i Ivan sve nekretnine prepisuju svojoj kćerki jedinici.

– Njih dvoje su već 23 godine u braku, njihova kćerka je rođena u Las Vegasu u Americi, ima njihovo državljanstvo i jako je vrijedna, vjerovatno će početi da se bavi i privatnim biznisom iako je jedva punoljetna. Zbog svega toga i ne treba da čudi što su roditelji odlučili da njoj baš automatski prepišu sve nekretnine i da nasljednica svega bude baš ona – dodao je ovaj izvor.

Jana Todorović sa kćerkom
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Jana inače već posjeduje tri stana na u Kuli Beograd. Svaki od ova dva stana košta više od milion evra, tako da će sa još jednim stanom, koji je prošle godine dobila na poklon od svog svekra, imućnog biznismena Svete Todorovića, ona posjedovati nekretnine u ovoj luksuznoj zgradi u Beogradu, u ukupnoj vrijednosti od preko tri miliona evra.

Svekar Jane Todorović Sveta poznat je široj javnosti kao čovjek koji je kupio cijeli sprat u Kuli Beograd i za to zadovoljstvo iskeširao nevjerovatnih 15.000.000 evra. Život u ovoj „brendiranoj rezidenciji“ sa sobom povlači i privilegije, što znači da će Jana i njen suprug Ivan imati ista prava kao i gosti ekskluzivnog hotela koji će se prostirati od prvog do 14. sprata kule. Ulaziće na poseban ulaz i na raspolaganju će imati spa-centar, bazen, teretanu, nekoliko restorana.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu