Zabava

"Sve sam na sebi radila" Ovako je Tamara Đurić izgledala prije više od 100 plastičnih operacija (FOTO)

Starleta i bivša učesnica rijalitija Tamara Đurić, poznata je kao neko ko voli estetske korekcije, a iako bez problema o tome priča u javnosti, malo ko zna koliko je intervencija imala i šta je prvo operisala.

"Sve sam na sebi radila" Ovako je Tamara Đurić izgledala prije više od 100 plastičnih operacija (FOTO)
FOTO: TAMARA ĐURIĆ/INSTAGRAM

Tamara Đurić je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

Pročitajte još

– Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uvjerenje psihijatra, iako sam bila punoljetna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori željeli da znaju zbog čega jedna mlada djevojka želi da radi grudi – rekla je Tamara prije par mjeseci za Informer.

Na internetu se takođe mogu pronaći slike Tamare Đurić pre estetskih intervencija, na kojoj bukvalno izgleda neprepoznatljivo, a komentari ispod objave su sljedeći:

“Druga žena”, “Upropastila se baš”, “Šta joj je sve ovo trebalo”, “Od stare Tamare nije ostalo ništa”, “Bila je prirodno lijepa” – samo su neki od komentara.

Podsjetimo, starleta Tamara Đurić pre izvesnog vremena pojavila se na televiziji i otkrila svima da joj je turski hirurg uništio nos, zbog čega je porede sa preminulim pjevačem Majklom Džeksonom.

Tamara je odlučila da ponovi operaciju kod drugog hirurga, a Turčina da tuži.

– Tačno je da sam ga tužila i nemam namjeru da odustanem – kratko je potvrdila Tamara za Informer.

Prihvati notifikacije