Hronika

"SVE SE DESILO U SEKUNDI" Djed dječaka (7) koji je nastradao ispričao KAKO JE DOŠLO DO STRAVIČNE TRAGEDIJE

Traktor je milio, a vozio ga je moj sin. Samo sam čuo da je dijete skočilo sa krila traktora, sa strane. Sve se desilo za sekundu, bio je na blatobranu, a ja sam dotrčao za pola minuta. Unijeli su ga u kola i krenuli u Hitnu pomoć...

"SVE SE DESILO U SEKUNDI" Djed dječaka (7) koji je nastradao ispričao KAKO JE DOŠLO DO STRAVIČNE TRAGEDIJE
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Ovim riječima nakon stravične tragedije u Obrenovcu u kojoj je poginulo sedmogodišnje dijete, priča njegov djed Vladan Jovanović.

Nesreća se dogodila u neposrednoj blizini dječakove kuće, a komšije pričaju da ovo nije prvi put da se dječak vozi sa ocem na poljoprivrednoj mašini.

Pročitajte još

– Naišao je komšija, skočio sa traktora i odmah su unijeli dijete u kola. Prvi razred je bilo dijete, bio je van sve djece na svijetu. Koliko je bio inteligentan govori to što su predlagali da odmah krene u drugi razred. Nosio je dvije bale sijena na vilama! – priča Vladan Jovanović, djed nastradalog dječaka, dodajući da pored njega ima osam unuka, a da nastradali dječak ima još jednog brata od godinu dana i tri sestre.

U trenutku nesreće je naišla žena koja ih je prevezla do hitne pomoći.

Traktorom je, podsjećanja radi, upravljao dječakov otac, a kako saznajemo, u trenutku tragedije su se vraćali iz kukuruza, piše Blic.