Zabava

"SVEKRVA NAS JE RASTAVILA" Mlada ostavljena dan nakon vjenčanja, a ovo je njena ISPOVIJEST (VIDEO)

Nesrećna mlada, poznatija kao Džilijan, podijelila je svoju stranu priče na društvenoj mreži TikTok koji je od objavljivanja pregledan preko 14 miliona puta.

"SVEKRVA NAS JE RASTAVILA" Mlada ostavljena dan nakon vjenčanja, a ovo je njena ISPOVIJEST (VIDEO)
FOTO: TIKTOK/SCREENSHOT

Ona je u video-klipu objasnila kako joj je propao brak.

Džilijan tvrdi da su ona i njen partner imali prekrasno vjenčanje na plaži u Meksiku, ali stvari su se ubrzo promijenila kad je svekrva održala intervenciju i tražila da njen sin bira između svoje žene ili nje.

– Skinuo je venčani prsten i napustio me dan nakon vjenčanja – rekla je Džilijan koja tvrdi da je svekrva bila ‘ljubomorna’ na količinu pažnje koju je njen sin posvećivao svojoj ženi.

Džilijan je nakon vjenčanja otputovala iz Meksika u rodnu Kanadu, koja je bila u blokadi zbog korona virusa. Rekla je da nije mogla više da živi u stanu koji je dijelila sa bivšim i da im je njegova porodica zabranila viđanje.

Kad se karantin završio, pokušala je da razgovara sa bivšim partnerom o razvodu, ali su joj rekli da to neće biti moguće još tri godine jer se on seli.

Njen video je brzo postao viralan, a Džilijan je kasnije objavila nastavak kako bi odgovorila na još neka pitanja. Objasnila je zašto nije mogla da poništi brak.

Kako tvrdi Džilijan, nije nemoguće poništiti brak u Kanadi, odakle je ona, a razvod je takođe otežan zbog odluke bivšeg da se preseli.

Kasnije se oglasila i sestra njenog bivšeg muža i rekla da je sve što Džilijan tvrdi je laž, tvrdeći da je veza i brak njenog brata sa Džilijan bila velika greška, piše britanski San, prenosi Žena Blic.