Zabava

"Svi bi danas da budu pjevači" Aco Pejović ISPROZIVAO KOLEGE, bez dlake na jeziku otkrio šta zaista misli

Aco Pejović dugi niz godina u samom je vrhu na estradnom nebu, a sada se prisjetio svojih početaka, koji nisu bili laki.

"Svi bi danas da budu pjevači" Aco Pejović ISPROZIVAO KOLEGE, bez dlake na jeziku otkrio šta zaista misli
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Pejović je posle osam godina izbacio novi album, a kako je istakao za to je odvojio dosta novca kako bi se uradilo kvalitetno.

Jako skup sport je snimanje albuma u današnje vrijeme. Ali to je i sastavni dio ako hoćeš album moraš i da platiš. Sve što hoćeš dobro da uradiš moraš dobro da platiš. S tim što ti niko ne garantuje da će te pjesme proći i da su dobre. Tu je već publika ta koja odlučuje – rekao je Pejović.

Pročitajte još

Na pitanje koje je vrijeme bolje za muzičke karijere, ono kada je on počinjao ili ovo danas kada mlađi stupaju na scenu, prenosi Republika.

– Mnogo lakše je sad. Medije imaš gdje god da se okreneš. Ti si sam za sebe mediji. Svi bi danas da budu pjevači, i svi bi da budu na sceni, da se o njima piše. Vjerovatno je to postalo najunosnije zanimanje u Srbiji trenutno. Kod mladih ljudi da svi hoće da budu pjevači i budu poznati. Dok se dobro ne namuče i ne narade preko noći ne može ništa. A to da se lijepo obučeš, sa dvadeset i nešto godina, misliš ako si zapalio tompus i stavio neki fejk sat na ruku. Da je to uspjeh i ključ svega, a pjesma nikakva, a tu pomoći nema – ispričao je pjevač.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu