Zabava

SVI BRUJE O NJIHOVOM RAZVODU Zašto Džunior NIJE POMOGAO Kaji da napravi internacionalnu karijeru

Džunior Džek je međunarodno poznat producent i di-džej, dok je njegova još uvijek zvanična supruga Kaja Ostojić nekada pričala kako bi voljela da se probije u muzičkom svijetu van granica Srbije.

SVI BRUJE O NJIHOVOM RAZVODU Zašto Džunior NIJE POMOGAO Kaji da napravi internacionalnu karijeru
Foto: kaya_ostojic/instagram/screenshot

Oni su bili započeli saradnju, ali su vrlo brzo odustali od nje, jer su shvatili da se non-stop svađaju u studiju.

Kajin ljubavni život oduvijek je bio u epicentru javnosti, s obzirom na to da je bio turbulentan i da se dva puta razvodila.

U prvi brak stupila je sa samo 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem, koji je važio za opasnog momka i koji je hapšen zbog posjedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice. Iz braka sa Nikolom ima kćerku Nikolinu.

Nakon što se razvela, pjevačica se 2009. godine udala za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka. U to vrijeme on je igrao za jedna poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških riječi razveli krajem 2010. godine.

View this post on Instagram

…like there’s an army behind. Always.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Tokom snimanja emisije “Operacija trijumf” 2011. godine, Kaja se upoznala sa di-džejom Vitom Lućenteom, poznatijim kao Džunior Džek. Prijateljstvo su održavali putem društvenih mreža, a vezu su započeli kada ju je pozvao da mu bude gost u vili u Briselu.

Kaja i Džunior su se 2014. godine vjenčali građanskim brakom u Briselu, a slavlju je prisustvovala samo najbliža rodbina.

Podsjetimo, spekuliše se da se pjevačica viđa sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a dokazi o tome da su bliski postoje. Naime, Kaja je nedavno, baš za svoj rođendan objavila fotografiju predjela, a isti taj predeo slikao je i Mateo, dok mu je pjevačica lajkovala fotografiju. Kasnije je fudbaler tu fotografiju obrisao.

(Blic)