Hronika

SVI PITAJU DA LI JE ANA Identifikovano tijelo pronađeno blizu kuće Brajanove majke

Ljudski ostaci pronađeni su u četvrtak na plaži kod mjesta Marblhed u Masačusetsu, blizu kuće majke Brajana Volša.

SVI PITAJU DA LI JE ANA Identifikovano tijelo pronađeno blizu kuće Brajanove majke
FOTO: ANAWALSHE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Policija je tokom jučerašnjeg dana ispitivala o kome se radi, jer nije bila isključena ni mogućnost da pripadaju nestaloj Ani Volš.

U međuvremenu je utvrđena identifikacija i tijelo pripada muškarcu Majklu Greju koji je nestao 11. decembra, prenosi boston25news.

Ranije ovog mjeseca, državna policija i lokalni ronilački timovi intenzivno su tražili Greja u vodi pored plaže Juniper u Salemu.

Ljudske ostatke koji su duže vreme bili u moru, pronašla je žena koja je šetala psa koji je osjetio čudan miris i otrčao a vlasnica ga je pratila.

Pročitajte još

– Hoću da budem precizan, ostaci nisu bili prepoznatljivi kao osoba. Ali, znao sam da je to tijelo – izjavio je sin žene koja je pronašla ljudske ostatke za američki NBC Boston.

Mjesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živjela porodica Volš.

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje djece nestala je 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen i optužen za ubistvo.

Policija je pronašla mnogo dokaza protiv Brajana Volša koji ga vezuju za nestanak i moguće ubistvo Ane Volš, ali njeno tijelo nije do sada pronađeno, piše Alo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije