Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SVI SU ŠOKIRANI Anabela i Andrej se dogovorili da imaju INTIMNE ODNOSE nakon razvoda

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Anabela i Andrej Atijas razveli su se nakon sedam godina braka, a pjevačica je sada mnoge šokirala priznanjem da su razgovarali o tome da budu “prijatelji sa beneficijama” i povremeno imaju intimne odnose, iako više nisu zajedno.

Anabela je ispričala da su ona i Andrej posljednje dane braka provodili mirno i u dugim razgovorima i da su čak pominjali i prijateljstvo s beneficijama.

– Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam vjerovatno i ja to zaslužila i hvala mu na lijepim riječima. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvijek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Izgleda da je bilo suđeno da prije budemo prijatelji sa beneficijama, nego muž i žena – rekla je pjevačica za Srpski telegraf i nastavila:

– Možda je nekome to čudno, ali i Andrej i ja smo za to. Bolje je da budemo prijatelji sa beneficijama, a i da se povremeno viđamo, nego da se mrzimo. Pričali smo na tu temu, to mi je nekako baš slatko i interesantno. Što da ne radimo ono što smo godinama radili, pa to je normalna stvar.

Andrej Atijas za sada nije komentarisao izjave svoje bivše supruge.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO