Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SVI U ČUDU ZBOG ADEL Da nije pustila glas, nema šanse da bi je PREPOZNALI (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: AdeleSP/Instagram

I to se desilo. Izgled Adel se više komentariše od njenog pjevanja. Glavni razlog je to što je pjevačica raskošnog vokala skinula 45 kilograma, a čuđenje zbog njene nove linije nikako da prestaje.

Adel je bila juče na vjenčanju prijateljice Lore Dorkil i muzičara Hugo Vajta u Londonu. I nije odoljela, a da ne uzme mikrofon.

Kako izgleda kada vam Adel zapjeva na svadni, vidi se na snimku sa Instagrama.

Na svadbi dragih ljudi pjevačica je bila u šik cvjetnoj suknji i sa vještačkim predugačkim repom. Pjevačica je pobijedila višak kilograma i promijenila stil, možda i očekivano.

Mršavija nego ikada. Pa kome to smeta mršava Adel?, brane je fanovi od kritika da je smršala previše i da se gubitak kilaže negativno odrazio na njen izgled.

Pjevačica je za kratko vrijeme izgubila 45 kilograma, uz pomoć zelenih šejkova i 1, 000 kalorija na dan.

Mnogima je daleko draža “stara” buckasta Adel, što jeste presedan na javnoj sceni. Za to je umnogome zaslužan njen vokal koji je čini jednom od najboljih vokala na svijetu.

Međutim, Adel ne kritikuju samo zbog, kako kažu, nezdravog mršavljenja, nego i zbog navodnih estetskih korekcija koje su izmijenile njeno lice.

Svijetu se ne može ugoditi, to dorbo znamo. A gojaznost nikada nije bio niti će biti saveznik zdravlja.

Ništa manje i ništa istinito nije ni sljedeće: ako je Adel u odluci “izgled ili zdravlje”, odabrala ovo prvo, onda je baš pogriješila. I to ne samo zbog sebe već i zbog miliona koji se ugledaju na nju, a nema šansi da nije svjesna svog uticaja.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO