Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SVI ZNAJU ZA NJENU AFERU SA PJEVAČEM Cuca tvrdi da je Šabanu Šauliću RODILA SINA

Zabava
Autor:

Foto: cuca_official/Instagram screenshot

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca i dalje se ne miri s činjenicom da kralj narodne muzike Šaban Šaulić više nije među živima, a sada je u jednom intervjuu progovorila o njihovom zajedničkom sinu.

Naime, odavno je poznato da je Šaulić dugo imao aferu s Cucom iako je bio u skladnom braku s Gordanom Šaulić, a Cuca je sada iznijela detalje o tome da joj je sin, kojeg ima iz veze s pjevačem, jedina utjeha otkad Šabana nema.

– Otkad više Šabana nema, u mom životu je mrak. Mislim da više nikada neće svanuti. Sviće meni svako jutro, ali ja sunca više ne vidim. vazduha imam, ali se gušim. On ne bi volio da ja plačem, ali to je nemoguće – rekla je Cuca govoreći o svojim osjećanjima dva mjeseca otkad je Šaban preminuo.

Ona je potom progovorila o sinu kojeg ima iz veze sa Šabanom, pa je istakla da joj je on jedina svijetla tačka otkad je pjevač tragično nastradao.

– Poslije njega mi je ostalo jedno malo biće koje ne može da me ne uveseli. Mene ne može ništa utješiti. Jedina utjeha u ovom trenutku mi je što ću kad-tad biti pored njega. Živim za dan kada ću leći pored njega ponovo – rekla je Ivona, prenosi Avaz.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO