Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SVIJET U ČUDU Prije nego što je Kim izašao iz voza, navukli su bijele rukavice i URADILI OVO (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: Screenshot RT

Sjevernokorejski lider Kim Džong Un je stigao danas u Vladivostok gdje će se sutra sastati sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Međutim, nekoliko minuta prije nego što je izašao iz blindiranog voza kojim gotovo uvijek putuje, njegova grupa tjelohranitelja je imala specijalan zadatak.

Naime, oni su navukli bijele rukavice i poput čistača brisali krpom i glancali vrata voza, kroz koja je trebalo da izađe njihov šef.

Dok je voz usporavao, oni su trčkarali pored njega i čistili vrata. Međutim, nije jasno da li su samo željeli da izbjegnu i najmanju mogućnost da se Kim isprlja, ili su možda ipak to radili i zarad njegove bezbjednosti.

Pošto se radi o njegovim tjelohraniteljima, moguće je i da su pazili da slučajno nema nekih otrovnih supstanci, tragova eksploziva ili bilo čega što bi moglo da naškodi Kim Džong Unu.

Osi toga, oni su nosili i rasklopivu rampu kojom su spojili voz i platformu kako članovi sejvernokorejske delegacije ne bi imali problema prilikom silaska, prenosi Blic.

Kimovi tjelohranitelji prate svog šefa u stopu, a internet ih je posebno zavolio nakon objavljivanja snimaka na kojima oni trče pored njegove limuzine.

Sjevernokorejski lider će se prvi put sastati sa Putinom, a očekuje se da će razgovarati i o pregovorima Pjongjanga i Vašingtona.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO