Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TAMARA U RAZLIČITIM ČARAPAMA Voditeljka u šetnji sa kćerkicom Lenkom (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Dejan Briza/RAS Srbija

Tamara Grujić, voditeljka popularne emisije “S Tamarom u akciji“ je 5. septembra na svijet donijela djevojčicu Lenku iz ljubavi sa Vukom Đokovićem, producentom i kolegom, a sada je prvi put uslikana kako se sa kćerkicom šeta gradom.

Tamara se prošetala u trenerci, a na nogama je imala dvije različite čarape što je interesantan modni detalj koji sve češće praktikuju i strane zvijezde.

Ona je za trenutak zastala ispred jednog izloga u Knez Mihailovoj ulici kako bi odgovorila na poruku, a sve vrijeme je bila nasmijana i bilo je vidno da joj lijep dan i najljepše društvo – kćerkice i kučnog ljubimca i te kako prija.

Kako saznajemo, s obzirom na to da se poslije samo dvije nedjelje od porođaja vratila snimanjima i zahtjevnoj humanoj emsiiji, Tamara postiže da se posveti bebici, ali i emisiji, a u svemu joj pomaže upravo suprug.

Foto: Lj. Tozev/RAS Srbija

– Tamara pored svih obaveza koje ima od kako je majka ima vremena i da radi i ništa joj ne pada teško jer se izuzetno lijepo organizovala. Lijepe dane koristi da sa kćerkicom što više bude napolju – kaže izvor blizak voditeljki.

A Tamara nakon porođaja blista, a ujedno je i te kako vredna u novoj sezoni koja se emituje na RTS.

Ona je nedavno za Blic ispričala i da je pravo sa posla otišla na porođaj.

– Zaista smo završili sva snimanja dva dana prije mog odlaska u porodilište. Poslije drugog montažnog dana, nakon nepuna dva sata od dolaska kući, morala sam da krenem u porodilište jer mi je pukao vodenjak. Na svu sreću imala sam pripremljene stvari, a i živimo u blizini porodilišta Narodni front, pa odlazak u bolnicu nije bio stresan. Ta noć je bila teška jer se zaista desilo sve neočekivano brzo, i već u osam ujutru Lenka je došla na svijet. S ove tačke gledišta, i bolje je da se sve desilo tako iznenadno i brzo, nisam ni imala vremena da paničim – rekla je Tamara Grujić.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO