Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Tanja je bila jedna od NAJLJEPŠIH ŽENA Jugoslavije, evo kako izgleda u 53. GODINI (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Youtube/screenshot

Film “Ajvar” rediteljke Ane Marije Rossi koji je premijerno prikazan sinoć u Beogradu donosi nam priču o braku, ljubavi, preljubi, malim -običnim ljudima, a sinoćno događaj donio nam je i nju, glumicu Tanju Pujin koja je važila za jednu od najljepših Jugoslovenki.

Tanja Pujin je na premijeru “Ajvara” došla u neobičnoj crno- crvenoj kombinaciji sa upadljivim detaljima. Šarmantna glumica koja živi u Rimu, ali često dolazi u Beograd, ozarila je dvoranu osmijehom.

Trendovi dolaze i prolaze, vrijeme ide pa se i mi mijenjamo sa njim, ali Tanjin osmijeh ostaje isti, a sve ono što su joj godine donijele ona dobro “nosi”.

Tanja je prvu ulogu ostvarila 1987, u filmu “Milan – Dar”, gledali smo je i u”Oktoberfestu”, ali i u velikom hitu “Hajde da se volimo”.

Jedan njen film iz 1991. zove se “Holivud ili propast”. Da se Tatjana oprobala u Holivudu, bio bi to veliki uspjeh, propast nikako.

U “Suludim godinama”, “Špijunu na štiklama” bila je veoma zavodilja. U seriji “Bolji život” imala je epizodnu, ali zapaženu ulogu Ciganovićeve kćerke .

“Radim na televiziji “Rai 2” emisiju dokumentarno-putopisnog tipa. Imala sam ranije produkcijsku kuću, ali mi je plasman teža strana. Ja više umijem da poklanjam nego što umijem da prodajem. Postprodukcija mi nije išla kako treba i prije nekoliko godina sam odlučila da zatvorim kompaniju. Ono što sada radim je malo lakše”, rekla je prošle godine u Beogradu.

Otkrila je tada i da joj gluma ne nedostaje.

Foto: RAS Srbija

– Imam svoju organsku njivu, baštu od 120 kvadratnih metara. Obožavam da kuvam, to mi je toliko kreativno i negdje mi je zamijenilo glumu. Mislim da je kuvanje kreativnije od glume zato što se svaki dan osjećate drugačije, a to što osjećate, možete da primijenite na ono što kuvate ili da izmislite nešto novo. A gluma je ponavljanje, posebno u pozorištu. Stalno treba da radite istu stvar, ja nisma takav tip. Ja sam uvijek za novo i inovativno. Možda sam bila staložena pa su mi prijale stvari koje su se ponavljale, ali sam ukapirala da nisam takva i da moram da radim nešto drugo. Našla sam se u kuvanju.

Prokomentarisala je tada i epitet ljepotice koji je ponijela prije više decenija.

– Uopšte nisam opterećena izgledom. Ne radim ništa, evo vjerujte mi. Ja da odem kod kozmetičara, to je meni… Nemam vremena za to. Bavim se tibetanskom meditacijom pa mi to dosta koristi. Dopisujem se svakog jutra sa njima sa drugarima Tibetancima koji su u izbjeglištvu i žive u Izraelu, u Nepalu, a koji na svakih šest, sedam mjeseci na institutima u Evropi predstavljaju razne programe kako bi sakupili nešto malo para za manastire u kojima žive. Obožavam ja njih, obožavaju oni mene i ovo je proizvod te razmjene energija”.

Na Tanjin izgled utiče i njen privatni život.

– Udata sam za istog muža 27 godina. Nemamo djece… Vidite, to je isto možda ono što doprinosi. Čovjek se očuva više, nema nekih drugih stvari, ali je očuvaniji jer nema stresa.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO