Zabava

Tanja Savić mnoge ostavila bez daha: Poslije skandala sa gradonačelnikom Banjaluke ponovo u centru pažnje (VIDEO)

Pjevačica Tanja Savić nedavno se našla u centru skandala zbog navodne afere sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a sada je vrelim snimkom raspalila maštu mnogim muškarcima.

Tanja Savić mnoge ostavila bez daha: Poslije skandala sa gradonačelnikom Banjaluke ponovo u centru pažnje (VIDEO)
FOTO: INSTAGRAM, VESNA LALIĆ / RAS KOMBO

Naime, Tanja je objavila snimak u kome je pozirala u izazovnom izdanju. Ona je na sebi imala samo crvenu svilenu spavaćicu i haltere.

Ovo vrelo izdanje pjevačice izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a snimak pogledajte u okviru teksta.

Inače, priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji “Paparaco lov” iznijela detalje navode afre pjevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz BiH je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmijeh je otkrila Jovana.

Pročitajte još

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vrijeme imao dugogodišnju djevojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pjevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom djecom, piše Blic.

Prihvati notifikacije