Zabava

Tanja Savić POKRENULA RAZVOD BRAKA: Dušan bjesni i prijeti, otežava joj borbu

Tanja Savić šokirana je napadima od strane još uvijek zakonitog supruga Dušana Jovančevića koji iz Australije prijeti da će je "raskrinkati", a kako se navodi, razlog je to što je pjevačica sada i zvanično podnijela papire za razvod braka.

Tanja Savić POKRENULA RAZVOD BRAKA: Dušan bjesni i prijeti, otežava joj borbu
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Kako piše “Svet”, glavni razlog za blaćenje je Dušanov bijes zbog Tanjinog zahtjeva za razvod braka. Ona je nedavno sudu predala papire i dala mu do znanja da nema povratka na staro.

– Iako Tanja ćuti, sve je to pogađa. Zbog djece ne želi da se oglašava, jer na jedan njen odgovor, on će da saspe novu kofu g**ana i tako u nedogled. Njeni sinovi uveliko koriste tablete, telefone, sve informacije su im dostupne ma koliko ona pokušavala da ne saznaju šta tata priča o mami. Sad je krenuo u kampanju protiv Tanje jer je saznao da preko suda traži razvod braka. U Australiji u taj proces može da se krene tek kada se ispuni “brdo” nekih uslova, a jedan od njih je i da minimum godinu dana supružnici ne žive zajedno. Tanja je Dušana napustila prije godinu i po, pa je i to ispunila. On je bio ubijeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo ga je baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i bijesa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju decu nego mu je lična osveta ispred svega – ispričao je izvor koji dodaje da se Dušanu nije dopalo ni to što je Tanja djecu upisala u državnu školu u Smederevu.

– Oni su na njegov zahtjev morali da idu u internacionalnu, da bi kad porodično pređu u Australiju djeca mogla po istom programu da nastave školovanje. Međutim, sad kad je izvjesno da su sinovi pod Tanjinim starateljstvom, ona ih je upisala u običnu školu koju pohađaju i sva druga djeca. Dušan šizi zbog toga, ali ne može ništa tu da promijeni. Jedini ventil mu je da vrijeđa Tanju, što svaki dan radi – zaključio je izvor, prenosi Blic.

Podsjetimo, poslednjih nedjelja region bruji o vezi Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, te je Dušan i zbog toga vrijeđao pjevačicu.

Prihvati notifikacije