Zabava

Tanji Savić neće nimalo prijati: Kija srećna što su je spojili sa Draškom, tvrdi da se ČUJU SVAKI DAN (FOTO)

Kija Kockar otkrila je da planira uskoro da se odseli u Tursku gdje je kupila stan koji trenutno iznajmljuje, ali ima u planu da pazari još jedan u kome će ona živjeti.

Tanji Savić neće nimalo prijati: Kija srećna što su je spojili sa Draškom, tvrdi da se ČUJU SVAKI DAN (FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Nedavno sam kupila stan u Turskoj koji trenutno izdajem, ali imam u planu da kupim još jedan u koji bih se preselila. Kada mi se sve smuči i kada budem poželjela da pobjegnem od svega, to će biti moja oaza mira. Iskreno, mogla bih i da živim tamo. Volim njihovu klimu, hranu, sve mi prija, a i već sam tamo dobijala poslovne ponude tako da bih imala siguran izvor prihoda, rekla je pjevačica, koja ističe da je oduvijek maštala o životu u inostranstvu.

FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA

– Volim Srbiju, ali oduvijek sam sebe videla u inostranstvu. Od djetinjstva sam željela da budem svjetski putnik, što sam i bila, a nadam se da ću za nekoliko godina ponovo postati. U Srbiju sam se vratila isključivo zbog ljubavi – rekla je Kristina, koja ne krije da su razvod i javna prevara koju je doživjela od svog muža dosta uticali na nju.

– Razvod je na neki način uticao na to da budem probirljivija i opreznija prilikom izbora partnera. Nikada nisam bila ljubomorna, nisam ni sada, ali kao javna ličnost moram da se pazim jer me povezuju sa svima. Zahvalna sam novinarima što su me spojili sa Draškom jer smo mi ranije bili samo poznanici, a sada se čujemo svaki dan – rekla je iskreno Kija, što Tanji sigurno neće prijati kad bude čula.

Pročitajte još

Kija ističe da je britak jezik puno koštao.

– Iskrenost me je mnogo koštala, ali to sam ja. Nije uvijek ćutanje zlato, ne treba biti mutav, a očigledno je pola estrade mutavo. Svaki dan se kajem što sam postala dio tog svijeta koji može da ćuti na nepravdu. Još uvijek me pogađa što se često o meni stvara slika da sam neko ko nisam. Mnogo javnih ličnosti se kači na mene, što ja nikada nisam radila, i onda kada im odgovorim, ja ispadnem kriva – rekla je za Alo Kija, koja se potom osvrnula na osporavanje na koje nailazi od kolega.

– Nakon ogromnog uspjeha koji sam stekla i dalje me neki muzičari osporavaju kao pjevačicu. To rade zato što samo sam bila u rijalitiju, stavili su na mene etiketu i odredili da moram imati rok trajanja. Po njihovom mišljenju, ja moram da propadnem jer zašto bi uspio neko iz svog tog mulja?! Da sam došla mimo rijalitija i snimila pjesmu, imala bih drugačiji tretman – objasnila je za kraj Kockareva.

Prihvati notifikacije