Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TATA, MOJ UZOR” Kćerka pokojnog Antića poslala poruka koja SLAMA SRCA (FOTO)

Sport
Autor:

Foto: Ana Antić/Instagram

Prije nešto više od dvije sedmice kćerka Radomira Antića roditeljima je putem društvenih mreža poslala srceparajuću poruku koja je od večeras postala još emotivnija.

Antić je preminuo u 72. godini i iza sebe ostavio dvoje djece i četvoro unuka, kćerku Anu i Dušana, unuke Ivanu i Petru, i sinove od sina: Radomira i Marka.

Upravo je nedavno kćerka slavnog srpskog trenera, Ana Antić putem društvenih mreža poslala emotivnu poruku roditeljima:

– Na Dan očeva bitno je istaći i majke. Koliko se sjećam, oni su uvijek bili tu za mene kao jedno – napisala je Ana.

Radomir Antić preminuo je danas u 71. godini, piše na Tviter nalogu Atletika iz Madrida čiji je trener bio Antić. Vijest o odlasku našeg fudbalskog stručnjaka, bivšeg fudbalera i nekadašnjeg selektora uznemirila je sportsku javnost.

– Porodica našeg kluba žali zbog smrti jednog od naših legendarnih trenera, Radomira Antića. Zauvek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru – piše u saopštenju kluba.

Antić, koji je najveći dio igračke karijere proveo u Partizanu koji je zatim i trenirao (nosio je i dresove Fenerbahčeta, Real Saragose na čijoj je trenerskoj klupi takođe sedeo), duže vrijeme bio je teže bolestan, da bi na kraju izgubio bitku.

Bivši trener Real Madrida, Barselone i selektor naše fudbalske reprezentacije, ostavio je iza sebe vanredna sportska dostignuća i divnu ljubavnu priču.

Dok je mijenjao klubove, išao od jednog do drugog grada, volio je sve vrijeme jednu ženu, svoju suprugu Veru sa kojom je dobio Anu i Dušana.

Kćerka Ana je radila kao stilista svjetskih zvezda, a danas je zaposlena u kompaniji “Dior”. Izuzetno rijetko daje intervjue, a u razgovoru za “Ženu” ovako je pričala o slavnom ocu:

– Tata je dobar psiholog i od njega i mame sam naučila sve što danas prenosim kćerkama. Promijenila sam devet škola i 19 kuća. Nije malo, ali je i poučno i zabavno kad je porodica skladna (smijeh). Tata mi je oduvijek uzor”.

Anu su roditelji sve vrijeme podržavali u njenim profesionalnim, ali i privatnim odlukama, prenosi Žena Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO