Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TATRAN PREŠOV BRANI TITULU Danas počinje međunarodni rukometni TV turnir u Doboju

Sport
Autor:

Foto: TV turnir šampiona

Međunarodni rukometni TV turnir šampiona počinje danas i trajaće do subote, 24. avgusta. Ovogodišnje takmičenje otvoriće duel između domaće Sloge i ekipe Univerziteta Peking iz Kine (17.00). Pored ove dvije ekipe, u grupi A su još Lucern iz Švajcarske i Eurofarm Rabotnik iz Sjeverne Makedonije.

U grupi B su branilac trofeja Tatran Prešov (Slovačka), Izviđač (BiH), Vojvodina (Srbija) i Šartr iz Francuske. Pobjednik turnira dobija 10.000 evra, finalista 7.500 evra, dok trećeplasirana  dobija 5.000 evra.

Ovogodišnje takmičenje biće dobra provjera i za domaću Slogu. Naime, dobojski klub je u dosad odigrao dvije utakmice u kojima je klub ostvario pobjede ali trener Danko Panić nije bio u potpunosti zadovoljan.

– Za nas će ovi mečevi svakako dobro doći da se spremimo za iskušenja koja nas očekuju ne samo u domaćem prvenstvu već i u Čelendž Kupu. Imamo veoma kvalitetne protivnike i imaćemo četiri meča u kojima ćemo nastojati da dignemo formu. Bio sam nezadovoljan nakon prvog meča, ali su u drugom igrači odigrali onako kako se od njih to očekuje – istakao je Panić.

Parovi prvog dana

17.00 Otvaranje turnira

17.30 Sloga -Peking

19.15 Tatran- Izviđač

21.00 Rabotnik – Lucern

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO