Zabava

Krikovali je ZBOG OPERISANOG NOSA, Milica Todorović odgovorila: "To sam uradila iz zdravstvenih razloga!"

Pjevačica Milica Todorović prije nekoliko mjeseci operisala je nos, a jedna od posljednjih fotografija izazvala je brojne komentare na račun njenog izgleda.

Krikovali je ZBOG OPERISANOG NOSA, Milica Todorović odgovorila: "To sam uradila iz zdravstvenih razloga!"
FOTO: IVAN RADULOVIĆ/RAS SRBIJA

Dok su se jedni razočarali, jer je važila za “prirodnu ljepoticu”, drugi su joj zamjerali da joj nos nije dobro “urađen”.

– Apsurdno je da se vidi neka promjena na tvom licu i kao ‘a da si radila možda nešto od estetskih korekcija?’, a ti kažeš ‘Ja? Pobogu!’ Mislim, to je stvarno apsurdno, tako da, možda se vidi neka razlika i treba da se vidi, jer je mislim polomljena ta kost što se devijacije tiče, ali meni nije bila devijacija toliki problem, opet se ponavljam, što me to izluđuje me, ljudi! Nemoj da ste me više ikad pitali nešto za nos, jer sam 500 puta rekla da sam nos operisala iz zdravstvenih razloga, jer sam prskala kapi koje su mi uništile sluzokožu i to je to – rekla je Milica za Mondo.

Milica je i figuru dovela do savršenstva, pohvalila nam se da je smršala čak 14 kilograma. Međutim, često se može naići na komentare da njene odjevne kombinacije nisu “najsrećnije” i da ne zna da se obuče.

FOTO: O. BUNIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: O. BUNIĆ/RAS SRBIJA

– Oni su navikli da sve bude iste, da sve budu šljokice, da se vidi butka, da se izbaci dojka, mi smo malo ograničen narod što se tiče toga, tako da I’m sorry, ali ja ću se uvijek obući onako kako mislim da treba, nekad su tu i šljokice, zavisi, kako mi dune – rekla je i dodala da ona, uprkos tome što ima dara za slikanje, šminkanje i estetiku uopšteno, zaista ne umije da izabere garderobu sama, pa to prepušta stilistima.

– Kad meni stilistkinja donese, ja kažem meni je ovo prelijepo, znači znam da kažem ovo je lijepo, ovo nije lijepo, ali ti sad mene samu da pustiš svaki dan da se šetam, bože me sačuvaj – što bi rekla Nataša Bekvalac ‘kao socijalni slučaj!”

Prihvati notifikacije