Zabava

"Tek juče sam čitala naslove, žao mi je" Ovako se Katarina Grujić pravdala zbog skandala na svadbi (FOTO)

Glamurozno vjenčanje, na kojem je prisustvovalo 500 zvanica, pjevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića obilježio je skandal ispred hotela kada je obezbjeđenje reagovalo i otjeralo novinare.

"Tek juče sam čitala naslove, žao mi je" Ovako se Katarina Grujić pravdala zbog skandala na svadbi (FOTO)
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Katarina je sad odlučila da ispriča svoju verziju događaja sa njenog najljepšeg dana u životu. Ona se sve vrijeme pravdala i govorila da su novinari navodno ispoštovani, iako ona i Marko nisu željeli da ispoziraju fotografima i daju bilo kakve izjave.

Pročitajte još

Iako je u toku svadbe preko prijatelja poručila medijima da joj je žao što je došlo do incidenta, Katarina sada ima novu verziju priče i tvrdi da je naslove tek vidjela juče, ali očigledno je da je za njih saznala tokom svadbe.

. Ja sam prvi put te naslove videla tek juče. Nisam imala dva dana telefon kod sebe. Toliko smo slavili, bilo je savršeno i bezbezve da sam imala telefon kod sebe. Kad sam vidjela, bilo je malo bezveze jer su novinari bili ispoštovani u svakom smislu, pravdala se uzaludno pjevačica i dodala:

FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

– Stvarno nije istina da smo mi tjerali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu. Mi smo imali plan i program svadbe i nismo mogli ni zbog koga da kršimo. Poslije 40 minuta, poslije slikanja sa gostima, trebalo je da izađemo i da se slikamo pred novinarima. Ne znam iz kog razloga, maksimalno su bili ispoštovani, ali su oni iz nekog razloga otišli – pravdala se Katarina u emisiji “Premijera-vikend Specijal”.

Podsjetimo, Katarina je neposredno pred svadbu poslala pozivnicu novinarima u kojoj je istakla da će Gobelja i ona biti raspoloženi za fotografisanje i davanje izjava ispred hotela u kom se održalo slavlje, piše Blic.

Prihvati notifikacije