Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TERETI SE ZA GOVOR MRŽNJE Blagić saslušan u policiji jer je UGROZIO BEZBJEDNOST VIGEMARKA (VIDEO)

Hronika
Autor:

Predsjednik UG ReStart Srpska Stefan Blagić danas je saslušan u policiji. Njega terete da je ugrozio bezbjednost šefu delegacije EU i specijalnom predstavniku EU u BiH Larsu Gunaru Vigemarku.

Blagić se tereti i za govor mržnje.

Video snimak, zbog koga je šef delegacije EU u BiH smatrao da mu je ugrožena bezbjednost i zbog čega je Stefan Blagić saslušan u policiji objavljen je prije nekoliko dana na zvaničnoj stranici UG ReStart Srpska.

Blagić kaže da ne postoji nijedna činjenica koja bi ugrozila Vigemarka i da je jedini cilj video snimka bilo ismijavanje rada međunarodne zajednice i ostalih delegacija koje pokušavaju zavesti red u BiH.

– OHR i Evropska unija su glavni krivci za trenutnu situaciju u BiH. Oni zbog svojih veza koje imaju u Sarajevu neće da rješavaju mnogo bitnija pitanja – kaže Blagič i dodaje da od krivične prijave protiv njega nema ništa.

Blagić pita i kako to da je Lars Gunar Vigemark mogao pomoći kada se rješavalo pitanje oko povećanja akciza na gorivo, a nemoćan je kada treba pomoći pri istragama zbog surovih ubistava Davida Dragičevića i Dženana Memića.

(BN)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO