Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TERZIĆ PRIHVATIO POZIV IZ NOVOG GRADA Crvena zvezda uveličava jubilej Slobode

Sport
Autor:

Foto: FK Sloboda Novi Grad

Delegacija FK Sloboda iz Novog Grada, predvođena predsjednikom Mladenom Bosančićem, prisustvovala je manifestaciji Dan fudbala Republike Srpske.

Čelni ljudi kluba su u Banjaluci stupili u kontakt sa prvim čovjekom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom, te generalnim direktorom FK Crvena zvezda Zvezdanom Terzićem.

Bosančić im je uručio prigodne poklone i pozvao ih da budu gosti kluba na proslavi 110 godina Slobode, koja počinje u julu. Slaviša Kokeza je obećao pomoć FSS Slobodi u obilježavanju jubileja, a Bosančić ga je upoznao sa činjenicom da je Sloboda najstariji  klub iz Republike Srpske.

Centralni događaj proslave velikog jubileja kluba trebalo bi da bude prijateljska utakmica Slobode i Crvene zvezde, a Zvezdan Terzić je prihvatio da crveno-bijeli budu gosti u Novom Gradu sa jednom od klupskih selekcija.

Iz Slobode će u narednih nekoliko dana na adresu srpskog šampiona biti upućen i zvaničan zahtjev za odigravanje prijateljskog meča.

Terzić je čelnicima Slobode ponudio dva termina, u maju i septembru, a iz redova crvenih odmah su prihvatili septembar.

Tako će Crvena zvezda u devetom mjesecu prvi put doći u Novi Grad, te kompletirati gostovanja nekadašnje „velike četvorke“ u gradu na Uni i Sani. Sloboda je, da podsjetimo, već bila domaćin Partizanu, Dinamu i Hajduku, a sada će ugostiti i jedinog evropskog šampiona sa područja bivše Jugoslavije.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO