Hronika

TEŠKA NESREĆA Policajac automobilom udario u bankinu i poginuo

U saobraćajnoj nesreći koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u noći između subote i nedjelje, nedaleko od Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, poginuo je vozač “golfa” trsteničke registracije I. B. (37) koji je, kako se nezvanično saznaje, radio kao policajac u Trsteniku. Njegove dvije saputnice zadobile lakše povrede.

TEŠKA NESREĆA Policajac automobilom udario u bankinu i poginuo
FOTO: E. M./KLIX/RAS SRBIJA

Do nesreće je došlo oko pola sata posle ponoći, u mjestu Štulac, kada je, kako se pretpostavlja, krećući se svojim “golfom” prema Kraljevu vozač I. B. iz još neutvrđenih razloga udario u metalnu zaštitnu ogradu kraj puta, pišu Novosti.

Od zadobijenih povreda vozač “golfa” je na mjestu preminuo, dok su njegove saputnice, jedna sa teritorije Vrnjačke Banje, a druga sa teritorije varošice Ušće u klisuri Ibra, zbog lakših povreda i pretpljenog šoka preventivno zbrinute u Opštoj bolnici Studenica u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj dionici puta bio u višesatnom prekidu, a više detalja pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.