Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TEŠKO JOJ JE PALO” Anabela otkrila šta je Andreja i nju ZAMOLILA KĆERKA

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Poznata pjevačica Anabela Bukva i Andrej Atijas nedavno su otkrili da su se razveli,  a Anabela je sada progovorila o tome kako je sve to podnijela njihova kćerka Blankica.

– Teško joj je sve to palo jer je veoma vezana za oca. Andrej je tata koji se igrao sa lutkicama i bio mušterija u njenom frizerskom salonu. Pošto sam ja zbog posla često putovala, on ju je čuvao i nikada nije imao problem da se spusti na nivo djeteta. Blankicu je mnogo pogodio njegov nagli odlazak u Sarajevo. Ono što se dogodilo između nas dvoje joj je toliko teško palo jer je i ona to procesuirala dvije godine. Nismo krili da imamo probleme, to se, na kraju krajeva, i ne može sakriti. Bili smo napeti, nismo uvijek funkcionisali. Iako ima samo šest godina, Blankica je inteligentno dijete koje ne možete da pravite blesavim. Samo je zamolila da mama i tata ostanu prijatelji, a ja sam obećala da će biti tako – rekla je Anabela.

O razvodu je pričao i Andrej.

– Našem braku ništa nije presudilo. Nisu kod nas bili ono standardni razlozi tipa neko je nekog prevario pa kao to je na kraju presudilo. Ne, kod nas je to malo duže trajalo, ne mogu reći od samog početka da su krenuli da nam kvare vezu i novinari i svi koji su se miješali u naš brak, mi smo se izborili s tim, ja sam bio neko ko nije bio svjestan te vrste medijskog uticaja, do tada sam komunicirao sa medijima kroz kompaniju koja ima potpuno drugi oblik komuniciranja sa medijima. I kad sam ušao u taj svijet, mislio sam da ću se snaći, međutim, to sve me jako zbunilo, sve je bilo tako ubrzano. Ali, prilagodio sam se  tome, uspjeli smo da sve prevaziđemo – rekao je on.

(Hello)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO