Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TI SI LJEPOTICA I PJEVAŠ KAO ANĐEO” Popularni bloger Baka Prase muva Anastasiju Ražnatović

Zabava
Autor:

Foto: Nemanja Novaković/RAS Srbija

Bogdan Ilić, poznatiji kao jutjuber Baka Prase, odlijepio je za Anastasijom Ražnatović i javno ju je zaprosio. Srpski bloger komentarisao je novi spot Cecine kćerke, a koliko je oduševljen, govori i to da joj je poslao privatnu poruku.

Baka Prase, čija su ciljna grupa mlađa populacija i tinejdžeri, poznat je po tome što snima video-klipove u kojima komentariše kako nove pjesme i spotove domaćih izvođača, tako i pozadine balkanskih jutjuberki. Ovaj put njegova meta bila je Anastasija i njena nova pjesma “Rane”, koju je nahvalio, piše Blic.

Foto: RAS Srbija

Čim je pustio njen spot, Baka Prase je krenuo s hvalospevima, priznajući da mu se Ražnatovićeva jako dopada i da bi se rado oženio njom.

– Od prvog stiha sam se naježio. Ako mi se Anastasija ne javi poslije ovoga, ja ne znam. Onda ona nema dušu – počeo je Baka Prase i uporedio sebe i nju, shvativši da kod takve “princeze” nema šanse.

– Ja sam sladak dečko, ali problem je što sam ja ljakse. Nisam ja za takvu damu, ljepoticu. Ja podrigujem, kako da se svidim ovakvoj princezi? Ona je princeza, a ja sam kovačev sin koji ide da ubija aždaju. I valjda ću jednog dana ubiti aždaju i oženiti se princezom. To je moj cilj, ideja. A do tada, je*i ga, ja sam u prljama, a ona u haljini od zlata – rekao je bloger.

Bogdan je bio oduševljen i svakim pokretom Ražnatovićeve.

– Kakva koreografija, pogledajte šta ona radi. Svaki pokret ima svoju priču, dušu. Pogledajte kako mi je namignula, znala je da ocjenjujem pjesmu, to je pogled za mene. Kako je lijepa sa zavezanom kosom. Hajde što je ljepotica, nego što pjeva kao anđeo – rekao je on, dok je Anastasija na Jutjubu prokomentarisala ovaj njegov potez.

– Plačem od smijeha. Ovo je vrhunski, poštovanje za tebe – napisala je Ražnatovićeva, a Baka je uzvratio da mu je poenta bila da joj izmami osmijeh.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO