Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TI SI MONSTRUM” Djevojka koja optužuje fudbalera Dinama OVAKO ODGOVORILA na njegov demanti

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Nakon što je nigerijski fudbaler Dinama Ijaji Beliv Atimven (23) javnom porukom demantovao navode prema kojima je, kako je Iva Bošnjak potvrdila, fizički nasrnuo te joj nanio povrede glave i uz to sve i pokušaj gušenja, javila se prozvana Iva Bošnjak s odgovorom na njegov demanti.

View this post on Instagram

Ovim putem se jos jednom obracam u vezi ovoga sto mi se dogodilo nocas! Doticni gospodine Atiemwen, i ti i ja jako dobro znamo sto se dogodilo, ipak si ti nesto vise od mene “veliki igrac”, Dao si mi doznanja da mi prijetis , kao sto sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam ! Napisao si imas 3 sestre i majku? E pa vidis da sam ja na tvom mijestu nebih im vise mogla pogledati u oci jer znas da si kriv, i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Necu sutiti borit cu se do kraja, ponosno uzdignute glave , ne nije mi stalo do tvog novca niti icega od tebe ! Ne zelim nista od monstruma, ti za mene nisi covijek nego obican monstrum! Zelim samo pravdu za ovo sto mi je ucinjeno

A post shared by I V A ? (@iva977) on

U njenoj se poruci, između ostalog, navodi i da na svu “sreću(nesreću) ima vidljivih povreda na svom tijelu”, a upravo je takvu iskoristila za novo obraćanje putem Instagrama.

Uz priloženu fotografiju u novom obraćanju javnosti i Atimvenu napisala je.

– Ovim putem se još jednom obraćam u vezi ovoga šta mi se dogodilo noćas!  Dotični gospodine Atimven, i ti i ja jako dobro znamo šta se dogodilo, ipak si ti nešto više od mene veliki igrač. Dao si mi do znanja da mi prijetiš, kao što sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam! Napisao si da imaš 3 sestre i majku?

E pa vidiš, da sam ja na tvom mjestu ne bih im više mogla pogledati u oči jer znaš da si kriv i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Neću ćutati, boriću se do kraja, ponosno uzdignute glave. Ne nije mi stalo do tvog novca niti ičega od tebe! Ne želim ništa od monstruma, ti za mene nisi čovjek nego običan monstrum! Želim samo pravdu za ovo što mi je učinjeno – napisala je na Instagramu Iva Bošnjak, piše Avaz.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO