Zabava

"TI SI VIŠE OD RATNIKA" Porodica Siniše Mihalovića poslala EMOTIVNU PORUKU

Virdžinija Mihajlović, kćerka Siniše Mihajlovića, ostavila je dirljivu poruku na društvenim mrežama nakon što je njen otac izašao iz bolnice kako bi se pojavio na fudbalskom terenu i podržao tim koji trenira.

"TI SI VIŠE OD RATNIKA" Porodica Siniše Mihalovića poslala EMOTIVNU PORUKU
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Da ti kažem da te volim premalo je – započela je Virdžinija.

– Tvoja snaga i hrabrost, pored toga što sam tvoja kćerka me i dalje čini najponosnijom na svijetu. Ti si više od ratnika, više od borca, više od lava, više od svega! Toliko toga još želim da kažem, ali riječi koje bi te opisale još uvek nisu izmišljene – napisala je ona podijelivši njegovu fotografiju sa terena.

https://www.instagram.com/p/B1mTWRzi2Pn/?utm_source=ig_embed

Njenoj objavi na Instagramu dive se mnogi Sinišini fanovi koji su i dalje u nevjerici da se trener FK Bolonja pojavio na utakmici i pored dijagnostifikovane leukemije.

Čitava porodica Mihajlović juče je svijetu uputila poruku da je proslavljeni fudbaler njihov junak i da su svim srcem uz njega. Sinišina druga kćerka Viktorija je, pošto je vijest o puštanju njenog oca iz bolnice objelodanjena, na Instagramu objavila njegovu sliku uz emotivan potpis “Ljubavi moja!”

I supruga Arijana, imala je poruku za njega, ali i za cijeli svijet.

– Ratnici se prepoznaju izdaleka! – poručila je Arijana Mihajlović.

Podsjetimo, Siniša Mihajlović ovog ljeta je saznao da boluje od teške bolesti i odmah je započeo svoje liječenje. Zbog tužne vijesti je cijeli svijet bio u šoku.

Poruke podrške stizale su sa svih strana, navijači se okupljali u hiljadama zbog njega, igrači Bolonje poručivali da će igrati za svog “mistera”, a on ih je iz bolnice usmjeravao telefonskim putem – dok prvenstvo nije počelo.

Kada je Bolonja u prvom kolu otišla u Veronu, Siniša je izašao iz bolnice i krenuo za njima.