Svijet

“TIJELO MU JE BILO LJUBIČASTO” Zaspao pored mobilnog, ujutru ga tetka PRONAŠLA MRTVOG

Sastra Mo-in (25) sa Tajlanda je prošlog petka u svom krevetu igrao onlajn igre za više igrača na različitim uređajima. Zaspao je, a telefon je ostao uključen u struju. Ujutru je pronađeno njegovo beživotno tijelo.

“TIJELO MU JE BILO LJUBIČASTO” Zaspao pored mobilnog, ujutru ga tetka PRONAŠLA MRTVOG
FOTO: PROFIMEDIA

Mladog gejmera je, prenosi Dejli mejl, udarila struja.

Video gejmer zaspao dok su njegovi telefoni bili na punjaču

Njegova tetka, Vačariporn Mo-in (57) je sutradan, dok je čistila kuću, ušla u njegovu sobu i primjetila da se ne pomjera.

Tijelo mu je bilo ljubičasto, a njegova ruka, koja se nalazila kod punjača, bila je u opekotinama – rekla je tetka.

Uznemirena žena je odmah isključila struju i pozvala policiju. Ispričala je da je Sastra mnogo vremena provodio u svom krevetu igrajući na više telefona koji su bili uključeni u struju.

– Mnogih noći sam ga zaticala kako spava sa telefonima u blizini koji su bili uključeni na punjače – rekla je ona.

Kada je policija stigla, mogla je samo da konstatuje smrt. Naložena je obdukcija, iako prema saopštenju policije nije pokrenuta istraga o smrti jer se ne tretira kao sumnjiva.

Za dva mjeseca troje stradalo na sličan način

Tri mlada života ugašena su na sličan način, a “ubica” je bio mobilni telefon.

Smrt nesrećnog mladića dogodila se iste nedjelje kada je umrla Alua Asetkizi Abzalbek (14) iz Kazahstana. Naime, ona je otišla u krevet slušajući muziku, a njen telefon je ostao uključen u struju. Vjeruje se da se baterija pregrijala i eksplodirala na jastuku dok je spavala usljed čega je djevojčica zadobila teške povrede glave i preminula.

Samo dva mjeseca prije toga, “najseksipilnija igračica pokera”, dvadesetšestogodišnja Lilija Novikova iz Rusije je pronađena mrtva. Ona je punila telefon u svom kupatilu kada ju je udarila struja.

(Blic)