Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TIJELO NAĐENO NA BALKONU Smrt tužioca Ninkovića šokirala Višegrađane, NALOŽENA OBDUKCIJA

Hronika
Autor:

Foto: A.Stanković/RAS Srbija

Glavni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Anica Vukadin izjavila je da svi dokazi i informacije kojima raspolažu ukazuju da je tužilac Dragan Ninković izvršio samoubistvo iz vatrenog oružja na balkonu stana u Višegradu.

– Prema naredbi dežurnog okružnog javnog tužioca, tijelo pokojnika je prevezeno u prostorije prosekture Miljevići, gdje će biti izvršena obdukcija. Dežurni okružni javni tužilac, u daljem postupku, narediće sva potrebna vještačenja s ciljem utvrđivanja relevantnih činjenica koje su dovele do ove tragedije – navodi se u saopštenju iz Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Tijelo Ninkovića pronađeno je jutros oko 7 časova na balkonu stana u Višegradu.

Policijskoj upravi Foča jutros je prijavljeno da je lice čiji su inicijali D.N. izvršilo samoubistvo na balkonu stana u Ulici Kralja Petra Prvog u Višegradu, rečeno je Srni u ovoj upravi.

O ovom događaju tokom dana trebalo bi se oglasiti Okružno javno tužilaštvo iz Istočnog Sarajeva.

Posted by Vijesti.ba on Tuesday, June 30, 2020

Iz Policijske uprave su naveli da su pripadnici Policijske stanice Višegrad, odmah po prijavi, izašli na lice mjesta, gdje je izvršen uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Motiv samoubistva za sada nije poznat. Dragan Ninković radio je u Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Višegrad.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO