Zabava

"TO JE IZDAJA, JA SE DAJEM DO KOSTIJU" Milica Pavlović progovorila o životu i prevari

Milica Pavlović govorila je o tome kako sve češće posjećuje baku i djeda, koji su joj najveća podrška, ali i o tome kako bi reagovala kada bi saznala da je prevarena.

"TO JE IZDAJA, JA SE DAJEM DO KOSTIJU" Milica Pavlović progovorila o životu i prevari
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Kako je mlada muzička zvijezda navela, zbog pandemije korona virusa ona posebno vodi brigu o svojim najbližima.

– Prvo odradim dva testa, pa odem kod njih. Tako je bilo i posljednji put. Što su stariji, sve češće idem kod njih. Barem sam znala da su oni na sigurnom, jer su prij svega na selu, zdravo se i hrane, zato imaju po 84 i 85 godina. Oni jesu moja slaba tačka i podrška. Da nije bilo njih, ne bih ni ja bila ovakva kakva sam danas – rekla je Milica u emisiji “Premijera”.

Pjevačica je iskreno otkrila i kako bi reagovala kada bi uhvatila partnera u prevari.

FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

– Zgradu bih digla u vazduh, stan, sve bih slomila, letjelo bi perje. Ja se dajem do kostiju, čega se prihvatim, lojalna sam, u prijateljstvima i saradnjama, pa tako i partneru. Prevara je izdaja. Nema šanse da ja budem druga, čak i kada to izgovorim ne zvuči dobro… Ljudi treba strastveno da se vole, zagrle, obraduju, ja kada vidim prijatelje, ja ne radim to što mora, nego sam taj tip. Sve je danas na izvol'te, nema tih pogleda, strasti u svakom smislu te riječi – dodala je Pavlovićeva, prenosi Blic.