Zabava

"TO JE ZA NJU ISPOD ČASTI" Tajna za tajnom Megan Markl izlazi na vidjelo, a svijet gleda I NE VJERUJE

Megan Markl konstantno je u centru pažnje svjetske javnosti, a najnovije vijesti koje su uzdrmale planetu jesu one o navodnom razvodu nje i princa Harija, ali i o njenom pravom imenu.

"TO JE ZA NJU ISPOD ČASTI" Tajna za tajnom Megan Markl izlazi na vidjelo, a svijet gleda I NE VJERUJE
FOTO: NEIL MUNNS/EPA

Nakon što je u javnost dospio rodni list malenog Arčija, sina Megan i Harija, svijet je ponovo počeo da bruji o pravom Meganinom imenu.

Princeza Ujedinjenog Kraljevstva Rejčel Megan – navodi se u pomenutom rodnom listu, a iako se u zvaničnoj biografiji Megan Markl može pročitati da joj je to pravo ime, ona se pod njim ne predstavlja u javnosti.

Samo nekoliko dana ranije, otkrivena je još jedna tajna Megan Markl, koja sada sa Harijem i Arčijem živi u Los Anđelesu, prenosi Blic.

Njeni prijatelji, naime, izjavili su da je Megan oduvijek priželjkivala da živi holivudskim životom.

– Uvijek je željela ovakvu slavu, a ne vjerujem da je Harija bilo teško nagovoriti. Nije se previše “pretrgao” kada je odluka pala na selidbu u Los Anđeles – rekao je izvor za strane medije i dodao kako je i sam Hari fasciniran filmskim zvezdama, te da zato ne čudi što prati planove svoje supruge. Kako se navodi, ona je srećan što je postigla idealno rješenje – i dalje je u braku s princom, ali sama bira šta će da radi i više ne mora da traži dopuštenje kraljevske porodice za svaki svoj korak.

Polemisalo se i da će se Megan vratiti glumi, a onda je objavljeno da ona zapravo uopšte nije zainteresovana za to.

Megan je, kako se navodilo, trebalo da ima veliki povratak na ekrane u ulozi Marvelove superjunakinje, ali čini se da od toga nema ništa. Izvori bliski kraljevskoj porodici otkrili su da njeni planovi, kako kažu, trenutno uopšte nisu usmjereni ka glumi, te da je čak i informacija da je bila na pojedinim razgovorima kako bi pregovarala o ulogama – lažna.

– Megan apsolutno nije zainteresovana za glumu. Neće biti ni Marvelova junakinja niti Diznijeva princeza. Ništa od toga. To je potpuno izmišljeno i u suprotnosti s njihovim planovima. Jednostavno, taj razgovor se nije dogodio – rekao je nedavno izvor blizak paru.

U javnost je potom dospjela još jedna vijest koja se tiče glumačkih angažmana Megan Markl. Izvori su za strane medije naveli da ona ne želi da prihvati bilo kakvu ulogu, te da su joj mnoge ispod časti.

– Iako je dosad dobila mnogo ponuda, Megan smatra da je većina njih “otrcana” i njoj ispod časti – rekao je izvor i dodao da je Megan zabrinuta da će kritičari biti posebno oštri prema njoj nakon povratka pred kamere.

Prihvati notifikacije