Sudbine

"Tokom porođaja su mi slomljena tri pršljena" Glumica se mjesecima oporavljala u bolovima i ne želi više da rađa

Glumica Ivana Jovanović svojevremeno je prošla kroz pravu životnu dramu, zbog zdravstvenih problema koji su nastali prilikom porođaja.

"Tokom porođaja su mi slomljena tri pršljena" Glumica se mjesecima oporavljala u bolovima i ne želi više da rađa
FOTO: RTS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Glumica Ivana Jovanović prije 13 godina osvojila je srca gledalaca ulogom Nede u seriji “Greh njene majke”, koja se trenutno reprizira na RTS, a nakon ovog projekta povukla se iz javnosti i odselila iz Srbije.

Sa bivšim suprugom Nemanjom dobila je sina Viktora, u međuvremenu se poslije sedam godina braka razvela i otpočela novi život u Americi, gdje i danas živi i radi.

Pročitajte još

Iako je dan rođenja njenog nasljednika najsrećniji dan u njenom životu, glumica ga, nažalost, pamti i po nekim ne tako lijepim uspomenama.

Kako je ispričala, na porođaju su joj slomljena tri pršljena, zbog čega je mjesecima nakon toga bila prikovana za krevet.

– Nakon porođaja, ljekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osjećala donji dio tela, niti kontrakcije. Doktor je želio da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije – ispričala je svojevremeno Ivana za “Stori”.

Oporavak je bio dug, ali je Ivana sve vrijeme bila optimistična i pozitivnog duha. Ipak, tada je priznala da zbog iskustva koje je imala nije spremna na drugu trudnoću.

– Tih meseci trpila sam nevjerovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz nevjerovatnu situaciju – rekla je tada.

FOTO: FOTO:INSIDE THE GRACE OFFICIAL CHANNEL/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: FOTO:INSIDE THE GRACE OFFICIAL CHANNEL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Glumica je prije nekoliko godina otkrila da u Los Anđelesu, gdje sada živi, radi kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge.

– Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem prije posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih vidjela i vjerujte mi da su Srpkinje mnogo ljepše – rekla je Ivana jednom prilikom za magazin “Gloria”, pa se osvrnula na svoj sadašnji posao.

– Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvijek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvijek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedjelji samo dva sata dnevno držim časove joge – ispričala je ona tada.

Prihvati notifikacije